Yhdysvaltain armeija haluaa ostaa 2 Israelin IRON DOME -suojajärjestelmää

Yhdysvaltain armeija on lähettänyt kongressille pyynnön 2 Iron Dome -ilmatorjuntapatterin hankintahankittava Israelista. Tämän määräyksen tavoitteena olisi varmistaa väliaikainen kansallista ratkaisua odotellessa sekä vahvistaa ja systematisoida lähetettyjen yksiköiden suojelua droneja, tykistöammuksia, raketteja ja risteilyohjuksia vastaan.

Vuodesta 2011 käytössä ollut Iron Dome -järjestelmä on osoittanut tehokkuutensa Hamasin massiivisten raketti- ja kranaatinheitiniskujen aikana. Tulevaisuudessa Yhdysvaltain armeija katsoo, että nämä tehtävät hajautetaan sekajärjestelmille, joissa käytetään korkean energian lasereita (Skyguard-järjestelmä) ja yhdistettyjä tykki/SHORAD-ohjusjärjestelmiä.

Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit