APL J-16 on varustettu säteilynestomaalilla

Kiinan valtion verkkosivuston julkaisemassa haastattelussa globaalia aikaa, Komentaja Jiang Jiaji, yhden kansan vapautusarmeijan ilmaprikaatin komentaja, julisti, että kiinalaiset J-16-koneet oli nyt peitetty imukykyisellä maalilla, mikä lisäsi merkittävästi lentokoneen varkautta. Lisäksi näyttää siltä, ​​että J-16 on nyt kelpuutettu kuljettamaan kaikkia Kiinan ilmavoimien käytössä olevia sotatarvikkeita.

Säteilyä estävät pinnoitteet absorboivat osan tutka-aalloista, mikä vaikeuttaa laitteen havaitsemista. Mutta suurelta osin venäläisen Su-16:n innoittama J27 ei ollut lainkaan suunniteltu salakavalaksi tai edes huomaamattomaksi, koska Rafale tai Typhoon. Itse asiassa tämän tyyppisen pinnoitteen käyttö, joka on myös kallis ja ylläpidon kannalta monimutkainen, on yllättävää tämän tyyppisissä laitteissa, koska hyöty on suhteellisen pieni suhteessa rajoituksiin.

Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit