BAen uusi Amphibious Combat Vehicle antaa tyytyväisyyden Marines Corpsille

Kesäkuussa 2018 Yhdysvaltain merijalkaväen joukko antoi brittiläiselle BAe: lle tehtäväksi suunnitella ja valmistaa seuraava amfibiaalinen taisteluajoneuvo eli ACV, jota käytetään laskeutumisaluksiin amfibiohyökkäysten aikana, mikä on tämän ryhmän ensisijainen tehtävä. Vaikka tuotanto on jo aloitettu, tarkoituksella alhaisella nopeudella, testit jatkoivat panssaroituun ajoneuvoon tehtävien parannusten määrittämistä. 

Välitetyssä lehdistötiedotteessa puolustusblogisivusto, merijalkaväki ilmaisee tyytyväisyytensä ACV: hen, joka on antanut erittäin hyviä tuloksia näiden testien aikana, etenkin merikokeiden aikana. Itse asiassa ohjelman jakoa voidaan nopeuttaa, ja keho säästää kalliita menettelyjä muutoksiin. jo toimitetut tai tuotannossa olevat panssaroidut ajoneuvot. 

Samaan aikaan merijalkaväki ilmoitti haluavansa saada 3 versiota uudesta ACV:stä: komentoversion, logistisen tukiversion ja jalkaväen taisteluversion, joka on varustettu 30 mm:n tykillä ja jossa on Yhdysvaltain armeijan kuva. Hyökkääjät.

Riittävän poikkeuksellinen tilanne amerikkalaisissa ohjelmissa viime vuosina huomattavaksi.

Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit