Yhdysvaltain merivoimat tilaavat 2: n uudelle lentokoneen harjoittajalle 25 Md $

Yhdysvaltain laivasto on juuri virallistanut tilauksen kahdelle uudelle Ford-luokan lentotukialukselle Huntington Ingallsin telakoista Virginiassa, 14,5 miljardin dollarin arvosta. Toisin kuin tapana, laivasto tilasi kaksi lentotukialusta kerralla. Se toivoo optimoimalla kustannukset ja taitotiedon ajan myötä, saavuttaa 4 miljardin dollarin kokonaissäästö suunnitellusta 24 miljardista dollarista budjettikehyksestä.

Kun Gerald Ford (CVN-78) otetaan käyttöön vuonna 2018, Kennedy (CVN-79) ja Enterprise (CVN-80) ovat parhaillaan rakenteilla ja otetaan käyttöön vuosina 2024 ja 2027, kaksi tilattua laivaa olla neljäs ja viides G.Ford-luokassa. Ne korvaavat Carl Vinsonin (CVN-2030) vuonna 70 ja Rooseveltin (CVN-71) vuonna 2034.

Yhdysvaltain laivasto on siksi siirtynyt valmistamaan superlentokoneidensa 4 rakennusta 10 kalenterivuoden aikana. Tämä on tämäntyyppisten rakennusten vahvin hinta 50 vuoteen.

Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit