Joitakin yksityiskohtia Ranskan laivaston tulevista öljysäiliöaluksista

Puolustusvoimien ministeriö ilmoitti LPM 2019--2025: n mukaisesti ministeri Florence Parlyn äänellä, 4 öljysäiliöaluksen säiliöjohdettu Fincantierin LSS-tulivuoresta 1,7 miljardin dollarin määrällä. Kyse on siis FLOTLOG-ohjelman toteuttamisesta, joka on tarkoitettu korvaamaan Durance-luokan öljysäiliöalukset, jotka ovat nyt vanhentuneita, jopa ekologisesti vaarallisia.

Uusien Forces Supply Building -rakennusten, BRF: n, paino on yli 30.000 tonnia tai lähes kaksinkertainen kestävyys 193 metrin pituudelta. Se pystyy kuljettamaan yli 8000 km, 1.500 13.000 tonnia rahtia ja 3 XNUMX mXNUMX polttoainetta, mikä lisää merkittävästi ranskalaisten meriryhmien, erityisesti Aéronaval-ryhmän, autonomiaa merellä.

Siinä on myös suuri helikopterialusta ja lentokonehalli, johon mahtuu kaikentyyppisiä Ranskan laivaston palveluksessa olevia helikoptereita.

Mielenkiintoista näyttää, että rakennuksen suojajärjestelmän valinta on suuntautunut RapidFire-järjestelmäänYhteistyötä ovat kehittäneet Thales ja Nexter. Tämä olisi siis ensimmäinen kerta Ranskan laivastolle, joka on aina ollut hämmentynyt CIWS:n hyödyllisyydestä.

Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit