Kiinalainen Su30MKK kuljettaa nyt kiinalaisia ​​aseita

Kiinalaisten tiedotusvälineiden julkaisemassa ja Twitterissä laajasti kommentoidussa valokuvassa näkyy Su-30MKK, kiinalainen hankittu versio venäläisestä hävittäjästä, joka kuljettaa Kiinassa valmistettuja PL-12 ilma-ilma-ohjuksia. Venäjän R-77: n innoittamana PL-12 on tutkaohjattu ohjus, jonka kantama on 70-100 km kantoraketin korkeudesta ja nopeudesta riippuen. 

Kiinalaiset insinöörit ovat voineet varustaa Su-30MMK: nsa tällä ohjuksella lentokoneen ampumisjärjestelmän käänteinen suunnitteluvaihe, ja sen vuoksi ne pystyvät nyt varustamaan Su-30: n täysin kiinalaisilla aseilla. Tarkemmin sanottuna se pystyy kuljettamaan jopa kolmea pitkän kantaman yliäänitaajuuden alusten vastaista ohjusta YJ-3, jotka yhdistettynä Su-12: n jo laajaan toiminta-alueeseen tarjoavat yli 30 km: n pituisen laajennuksen taistelulaivasto. laivojen vastaiseen sodankäyntiin.

PLA pystyy nyt pitämään amerikkalaisia ​​lentokoneita lisäämällä tämän uuden potentiaalin olemassa oleviin järjestelmiin, kuten laivantorjuntaohjuksiin D21-D ja D26, pommikoneisiin H-6 ja JH-7 sekä yhä tehokkaampiin dieselsukellusveneisiin. Ymmärrämme, että tarvitaan MQ-3000 Stingrayn kaltainen tankkausjärjestelmä, jonka tarkoituksena on pidentää merkittävästi yhdysvaltalaisia ​​lentotukialuksia varustavien F/A 25:n ja F-18C:n pituutta.

Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit