2 Venäjän fregatit on varustettu laitteilla, jotka luovat aistillisia harhoja

Projektin 22350 kaksi fregattia, fregatti, amiraali Gorshov ja amiraali Kazatonov, varustettiin kahdesta Felin-optisesta järjestelmästä. Tämän järjestelmän tarkoituksena on häikäistä ihmisiä tai mekaanisia kohteita voimakkaan stroboskooppisen valonsäteen ansiosta. Venäjän viranomaisten ilmoittamien testien mukaan tämä järjestelmä aiheuttaa myös aistien illuusion vaikutuksia puolella testattavista, tasapainon menetyksestä ja pahoinvoinnista visuaalisiin hallusinaatioihin. 

Laitteen rajallinen kantama, venäläisten julistusten mukaan 2 km, tekee siitä ei-tappavan itsepuolustusvälineen, jonka teho on rajallinen, mutta joka voi osoittautua hyödylliseksi tiiviissä mutta ei-sodassa yhteenotoissa muiden laivojen, lentokoneiden kanssa tai tukemassa joukkoja. maa. 

Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit