Venäjä työskentelee mukautuvan optisen naamioinnin kanssa jalkaväkeä varten

Roselectronic, jonka omistaa venäläinen jättiläinen Rostek, kehittää kangasmaista materiaalia, joka voi muokata sen värejä ja kuvioita dynaamisesti. Vaikka materiaalilla on ilmeisiä siviilikäyttöjä, se edustaa myös merkittävää potentiaalia jalkaväen naamiointiin.

Meidän ei kuitenkaan pitäisi odottaa tämän teknologian löytävän tiensä sotilasunivormuihin ja taisteluvarusteisiin pitkään aikaan. Toisaalta sen hinta näyttää tällä hetkellä varaavan sen hyvin satunnaiseen käyttöön, joka liittyy muotiin ja markkinointiin.

Toisaalta tällainen asu kuluttaisi luonnollisesti paljon energiaa ja synnyttäisi väistämättä sähkömagneettista säteilyä, mikä tekee näistä asuista huonosti soveltuvia sotilaallisiin tarpeisiin tekniikan tason vuoksi.

Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit