4 uutta syöttökoteloa varten Rafale Laivasto

- Mainonta -

Aseiden pääosasto ilmoitti tilaavansa 4 tankkauspalkkia lisäksi, 12 alun perin tilatun lisäksi, jotka on tarkoitettu varustamaan Rafale M huoltotehtäviin. Tämä modernisoiduilta Super-Etendardeilta peritty kapasiteetti mahdollistaa a Rafale siirtää 2 tonnia polttoainetta laitteeseen (toiseen Rafale), 700 km:n päässä lentotukialusta, mikä pidentää tankkatun lentokoneen toiminta-aluetta ja/tai tavoiteaikaa.

Tämä kyky on yhä kriittisempi nykyään, kun laivantorjuntaohjusten kantama ja tarkkuus kehittyvät rannikkoakkuissa, mikä pakottaa lentotukialuksen toimimaan yhä kauempana konfliktialueelta. Tämä sama havainto sai Yhdysvaltain laivaston kehittämään MQ-25 Stingray -tankkausdroneen.

- Mainonta -

Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit