Romanian jälkeen Puola komentaa HIMARS-järjestelmää

Puolan viranomaiset ovat ilmoittaneet allekirjoittavansa määräyksen 13. helmikuuta 20 korkean liikkuvuuden tykistön rakettijärjestelmää, tai HIMARS, määrällä 414 miljoonaa dollaria. Romanian jälkeen toinen Euroopan maa on valinnut tämän pitkän kantaman rakettien laukaisujärjestelmän Euroopassa.

HIMARS on moninkertainen raketinheitinjärjestelmä, joka kuljettaa 6 rakettia, joiden kantama on jopa 300 km, asennettuna pyörälliseen kuorma-autoon, eikä M270:n kaltaiseen tela-alustaiseen panssaroituun ajoneuvoon. Tuloksena on järjestelmä, joka on kevyempi, nopeampi ja jonka toimintasäde on paljon suurempi kuin M270.

HIMARS palvelee Yhdysvaltain kansalliskaartin viiden aktiivisen prikaatin ja kahdeksan prikaatin kanssa sekä Jordaniassa, Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa ja Singaporessa. 

Jatkoa ajatellen

Kaikki

1 KOMMENTTI

  1. [... BKT Naton vaatimusten mukaisesti vuodelle 2. Ja kuten tämä sama valtaosa Euroopan maista, Amsterdam on ilmoittanut armeijoidensa kapasiteetin vahvistamisesta uusilla aseistusmääräyksillä. Tässä tapauksessa Alankomaiden puolustusministeriö vahvisti muutama päivä sitten halunsa tilata 2025 F-6A-taistelulentokonetta 35 lentokoneen laivaston saavuttamiseksi, mutta myös neljä uutta MALE MQ-52 Reaper -dronea neljän lisäksi. overs tilattu, ja uusi erä Tomahawk-ohjuksia Yhdysvalloista, samalla kun osoitti suurta kiinnostusta HIMARS-mobiiliraketinheitinjärjestelmää kohtaan, jonka Puola ja Romania ovat jo tilaaneet Eurooppaan. […]

Kommentit on suljettu.

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit

Meta-Defense

FREE
VIEW