Selvennys tulevasta kiinalaisesta lentoliikenteen harjoittajasta

- Mainonta -

Yksityiskohtaisessa analyysissä blogi Itä-heiluri, joka on omistettu Kiinan sotilaallisen ja teollisen voiman tutkimukselle, tarjoaa tietoja Kiinan laivaston tulevasta lentotukialuksesta. Siten rakennus, joka on Kiinan laivaston kolmas lentotukialus, todennäköisesti varustetaan sähkömagneettisilla katapulteilla sekä tavanomaisella työntövoimalla.

Kysymykseen erikoistuneet analyytikot pitivät näitä hypoteeseja jo erittäin todennäköisinä, mutta kirjoittaja esittää tutkielmaa tukevia elementtejä osoittamatta kuitenkaan kiistattomasti.

Par ailleurs, par la voix d’un expert interrogé par le site d’Etat chinois Global Times, l ‘hypothèse selon laquelle la Chine pourrait transférer le porte-avions Liaoning à la Marine Pakistanaise est sans fondement. Selon cet expert, la Marine pakistanaise n’a pas vocation à mettre en œuvre un tel bâtiment, n’entrant pas dans sa doctrine maritime, même pour faire face à l’Inde. En outre, le Liaoning reste indispensable à la Marine Chinoise, tant comme porte-avions opérationnel, que comme porte-avions d’entrainement, ce qui sera probablement, à terme et avec l’entrée en service des porte-avions CATOBAR, de plus en plus son unique fonction.

- Mainonta -

Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit