US Army etsii valmistajaa 144 IM-SHORAD -järjestelmään

Kun vuoden 2017 alussa ensimmäiset Baltian maihin ja Puolaan sijoitetut amerikkalaiset ja eurooppalaiset joukot joutuivat kohtaamaan Venäjän armeijan vahvistuksen, voimavarojen puutteesta lähetettyjen elementtien ilma-alusten peittämisessä tuli suuri riski. ristiriita. Pentagon käynnisti ohjelman nopeasti IM-SHORAD, Interim Manoeuver, Short Range Air Defense, väliaikainen ratkaisu odottaa kestävän ratkaisun suunnittelua.

IM SHORAD koostuu General Dynamics Land Systemin valmistamasta panssaroidusta Stryker-ajoneuvosta ja italialaisen Leonardon valmistamasta tutkasta integroivasta asejärjestelmästä. Asejärjestelmässä on 2 HellFire-ohjusta panssari- tai ilmatorjuntaominaisuuksilla, 4 Stinger-ohjusta ja 30 mm:n Bushmaster-tykki.

Sen on kyettävä käsittelemään ilmakohteita helikoptereista matalalla lentäviin lentokoneisiin, mukaan lukien ilmadrooneja ja tarvittaessa vihollisen panssareita. Yhdysvaltain armeija haluaa tilata 144 järjestelmää, jotka toimitetaan kolmen vuoden aikana vuosina 3-2020, varustamaan 2022 pataljoonaa, joissa kussakin on 4 yksikköä.

Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit