Venäjän S-500-järjestelmä otetaan käyttöön 2020issa

Ensimmäiset pitkän kantaman ilma-alusten ja ballistiset puolustusjärjestelmät Tass-viraston mukaan S-500 otetaan käyttöön vuonnaVenäjän joukot ensi vuodesta, vuonna 2020. Lisäksi tänä vuonna Venäjän joukot saavat ensimmäiset esimerkit uudesta S-350-järjestelmästä, joka on tarkoitettu korvaamaan vanhimmat S-300-paristot, jotta voidaan täydentää monikerroksisen puolustuksen kapasiteettia käyttö Venäjällä.

S-500 on uusi puolustusjärjestelmä, jolla on erittäin pitkän kantaman ilmapuolustuskyky ja joka pystyy tarttumaan lentokoneisiin 480 km: n etäisyydellä, yli 80 km nykyisen S-400-järjestelmän enimmäiskantaman ulkopuolella. Lisäksi se pystyy toteuttamaan anti-ballistisia ohjuksia, joilla on ekso-ilmakehän kyvyt, jotka pystyvät sieppaamaan matkapuhelimia yli 180 km: n korkeudessa.

S-350 on keskipitkän matkan liikkuva puolustusjärjestelmä, pitkälle automatisoitu, sen komentoasema vaatii toteuttamiseensa vain 3 miestä ja johtuu Etelä-Korean kanssa keskeytetystä yhteisohjelmasta. Se tarjoaa 120 km:n sieppauskapasiteetin lentokoneita vastaan ​​ja voi saavuttaa 30 km:n korkeuden ballistisia ohjuksia vastaan. Se korvaa S-300PS ja S-300PT, jotka otettiin käyttöön 80-luvulla.

Huomaa, että nämä kaksi järjestelmää voivat toimia yhdessä nykyisten S-400-, Buk- ja TOR-järjestelmien kanssa ja integroida tietoja matalataajuisista UHF.VHF-tutkista havaitakseen varkain lentokoneita, kuten F-22 tai F35, ja ottaa niihin yhteyttä.

Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit