Le Rafale nauttii uutta suosiota Intiassa MIG21:n menetyksen jälkeen

Vaikka New Delhi ja Islamabad osoittavat vapaaehtoisuutensa purkamaan johtaneen kriisin Pakistanin F-16: n ja intialaisen MIG21: n menetys, tämän sitoutumisen tulokset ja erityisesti MIG21: n menetys korostivat suuren osan IAF: n lentokaluston äärimmäisen vanhentumisen vaaroja. 

Hienona poliittisena taktikkona presidentti Moodi käytti sitä hyväkseenyrittää lopettaa sopimuksen hyödyntäminen Rafale poliittisista syistä julistaen, että jos Intia olisi voinut lähettää Rafale Mig21:n sijaan tulos olisi ollut aivan erilainen, mikä olisi johtanut todelliseen suosittuun innostukseen ranskalaisesta laitteesta Intian sosiaalisissa verkostoissa.

Tämä vauhti alkoi ensimmäisen intialaisen hyökkäyksen aikana Kashmirissa sijaitsevia islamilaisten tukikohtia vastaan, Mirage2000s:n tekemässä hyökkäyksessä. Jopa intialainen valmistaja HAL, "skandaalin" ytimessä Rafale, julkaisi lehdistötiedotteen onnitellakseen itseään sen modernisoimien Indian Miragesin menestyksestä, jossa vahvistettiin ohimennen, että yritys oli rakentanut laitteet, mikä ei pitänyt paikkaansa.

Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit