Kaksi uutta fregattia José Rizal Filippiinit varustetaan SIMBAD-RC MBDA: lla

Hyviä uutisia eurooppalaiselle ohjusalukselle MBDA! Filippiinien laivastolla on valitsi SIMBAD-RC-järjestelmänvarmistaa kahden uuden José Rizal -luokan fregatinsa läheinen suojaus. 

SIMBAD-RC on automaattinen lähisuojajärjestelmä ilmakohteita, droneja, ohjuksia ja kevyitä veneitä vastaan, ja siinä käytetään 2 MBDA Mistral -ohjetta, joka tarjoaa tehokkaan kattavuuden 6 km: n säteellä rakennuksen ympärillä. Manuaalinen uudelleenlataus on erittäin nopeaa optimaalisen puolustuskyvyn ylläpitämiseksi.

Kaksi korealaisen Hyundai Heavy Industryn HDF-3000:sta johdettua fregattia, joista ensimmäisen yksikön köli laskettiin lokakuussa 2018, painavat 2600 107 tonnia ja ovat 76 metriä pitkiä, varustetaan 4 mm:n Otolla. Melara-tykki, 700 SSM-3K C-Star-laivantorjuntaohjusta, kaksi SIMBAD-RC-järjestelmää, 745 kolminkertaista torpedoputkea K8 Blue Shark -kevyttorpedoon ja mahdollisuus lisätä XNUMX pystysuoraa siiloa ilmatorjuntaohjuksia varten, mukaan lukien tyyppi vielä määritelty, ja hyvin lyhyen kantaman CIWS-puolustusjärjestelmä.

He voivat käyttää Westlandin keskikokoista AW159 Wildcat -helikopteria, ja heillä on tehokas tutka- ja kaikuluotainsarja. 

On selvää, että "fregattien" luokitus on jossain määrin anastettu, rakennukset vastaavat enemmän korvetin muotoon ja ominaisuuksiin, kuten Naval Groupin Gowind 2500.

Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit