Kun Venäjän puolustusministeri arvioi toimiaan

Venäjän puolustusministeri Sergei Shoigou esitti duuman alahuoneen puolustusvaliokunnalle pitämässään puheessa a arvio Venäjän armeijoissa vuodesta 2012 lähtien toteutetuista ja tehokkaista muutoksista, toisin sanoen virkaanastumisen yhteydessä. Ja tämä ennätys on lievästi sanottuna positiivinen, eikä imartelevaa.

Niinpä kun vuonna 2012 Venäjän taisteluvoimat rajoittuivat 16 prikaatiin, joissa usein oli osittain henkilöstöä, tällä hetkellä sillä on 136 pataljoonaa 200: sta, jotka koostuvat sopimussotilasta, eli yli 65 prikaatista ja rykmentistä. Samana aikana armeijat ovat havainneet yli 1000 lentokonetta ja helikopteria, yli 3700 panssaroitua ajoneuvoa, 161 pinta-alusta, 7 hyökkää sukellusvenettä ja 3 sukellusveneiden kantorakettia, yli 210 mannertenvälistä ballistista ohjusta sekä 57 satelliittia ja avaruusalusta.

20 ilmatorjuntarykmenttiä varustettiin S-400-järjestelmällä, kun taas 23 divisioonaa sai osuutensa Pantsir S1 -järjestelmästä, 17 divisioonaa Bal- ja Bastion-alustentorjuntaohjuksista ja 10 tykistöprikaatia Iskander-järjestelmästä .

Ammusvarastoja, erityisesti tarkkuusammuksia, on lisätty huomattavasti, ja yksiköille on toimitettu yli 2000 XNUMX dronia. 

Järjestelmien luotettavuuden parantamiseksi panostettiin merkittävästi ja uusien järjestelmien toimintahäiriöt jakaantuivat 2,7:llä kuudessa vuodessa. 

Lopuksi, mielikuva Venäjän asevoimista Venäjän yleisessä mielipiteessä on parantunut merkittävästi: kielteisiä mielipiteitä oli samana ajanjaksona 31 prosentista 24 prosenttiin.

Lopuksi ministeri palasi Syyrian kampanjaan, jonka aikana testattiin peräti 316 uutta järjestelmää, joiden opetukset jatkuvat edelleen laajassa laitteiston modernisointiohjelmassa. On huomattava, että vuoden 2019 GPV -2027 , joka vastaa Ranskan sotilasohjelmointilakia, lisää Venäjän joukkojen varustebudjetteja 25 prosentilla. Siksi meidän on odotettava, että viime vuosina tehdyt ponnistelut jatkuvat, vaikka uudet järjestelmät, kuten Su-57, T-14 Armahta, 22530M fregatit ja Iassen-sukellusveneet, maksavat paljon enemmän kuin tähän mennessä hankitut ja modernisoidut järjestelmät.

Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit