Venäjän joukot eivät luovuta lentokoneiden tykistöä

Huolimatta Venäjän joukkojen käyttämästä erittäin paljon ilmatorjuntaohjusjärjestelmistä, he eivät ole luopuneet ilmatorjunta-aseiden käytöstä ja investoivat edelleen uusien järjestelmien kehittämiseen ohjusten tarjoaman suojan lisäksi. Nykyään venäläiset joukot käyttävät edelleen yli tuhatta eri kaliiperiä olevaa ilmatorjunta-asetta, ja peräkkäin on jo tulossa.

Näin ollen valtion kanavan puolustusministeriöön viittaavan raportin mukaan uusi järjestelmä 2S38 Derivatsiya-PVO aloittaa pian tilakokeensa, joiden tarkoituksena on pätevöittää varusteita Venäjän joukkoihin.

Tässä itseliikkuvassa aseessa, joka on asennettu BMP-3-runkoon, on robottitorni, joka ohjaa 57 mm:n tykkiä, joka pystyy iskemään risteilyohjuksia sekä droneja, helikoptereita, matalalla lentäviä lentokoneita ja raketteja . Valmistajan toimittamien tietojen mukaan kahden ammutun risteilyohjuksen tuhoutumismahdollisuudet ovat noin 2 % (mikä näyttää kuitenkin erittäin optimistiselta).

Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit