Yhdysvallat on tehnyt "vahvan" ehdotuksen joukkojen käyttöönotosta Puolassa

Yhdysvaltain armeijan viranomaiset ovat ilmoittaneet toimittaneensa Puolan hallitukselle ehdotuksen, jonka katsotaan olevan vakaa vastaamaan Varsovan ehdotuksiin, Yhdysvaltain panssaroidun divisioonan pysyvään käyttöönottoon maan pinnalla alueella, jonka Puolan presidentti ehdotti nimeävän "Fort Trumpiksi".

Ehdotuksen yksityiskohtia ei ole toistaiseksi kerrottu, mutta tämä vastaus osoittaa, että Puola voisi hyvinkin onnistua vetossaan houkutellakseen osan Saksaan lähetetyistä Yhdysvaltain joukkoista ja ottaa tietyllä tavalla sen roolin, jonka FRG oli kylmän sodan aikana. 

Saksan viimeaikaiset lausunnot sen puolustusmenoista antavat varmasti vielä enemmän ajattelemisen aihetta puolalaisille ja amerikkalaisille, jotka kannattavat tiukempaa linjaa Berliiniin nähden.

Jatkoa ajatellen

Kaikki

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit

Meta-Defense

FREE
VIEW