Yhdysvaltain laivasto etsii poijujen valmistajaa

- Mainonta -

Yhdysvaltojen armeijoilla on päättäväisesti rikkaiden ongelmia. Joten, vaikka Yhdysvaltojen puolustusministeriön vuoden 2020 budjetissa suunnitellaan hankittavan yli 200.000 8 akustista poijua varustamaan merivartio lentokoneet, kuten PXNUMX Poseidon, Yhdysvaltain laivasto ei ole varma, onko sillä teollisuusyritystä voidakseen käyttää niitä.

Itse asiassa akustiset poijut tai aurinkopojat, joita tällä hetkellä käyttää amerikkalainen merivartiosto, valmistavat yksi toimittaja, yritys ERAPSCO, amerikkalainen ja brittiläinen yhteisyritys Sparton Corp -yhtiössä Yhdysvalloissa ja Ultra Electronics, Grande - Bretagne. Tämän yhteisyrityksen on määrä päättyä vuonna 2024, eikä kumpikaan yhtiö pysty tukemaan investointeja, jotka ovat tarpeen tuotannon omaksumiseksi yksin.

Cette situation a amené la présidence à signer un décret pour sécuriser la production de 5 modèles de Sunoboys sur le territoire US, et garantir les investissements nécessaires pour atteindre cet objectif.

- Mainonta -

De fait, Il semble peu probable qu’un acteur européen puisse proposer ses productions pour répondre aux besoins de l’US Navy, sauf à proposer une production intégrale sur le sol américain.

- Mainonta -

Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit