Venäjän joukot korvaavat CIWS Pantsir -järjestelmänsä

Tiedot oli jo suodatettu muutama kuukausi sitten: Pantsir S1 ja S2 lyhyen kantaman ilmatorjuntajärjestelmä, joka tunnetaan Naton koodilla SA-22 GreyHound ja jota Venäjän ja Syyrian joukot käyttävät lentotukikohtien ja arkaluonteisten laitteistojen suojaamiseen, eivät näytä antaneen tyydytystä Syyrian teatterissa. Tuolloin esiintyneiden vuotojen mukaan järjestelmän tutkalla oli suuria vaikeuksia havaita pieniä kohteita, ja se oli usein saastuttanut useita elementtejä, kuten lintuparvet.

Nämä tiedot näyttävät muotoutuvan nyt. Niinpä Venäjän puolustusministeriön tuntemattoman lähteen mukaan, jonka puolustusblogi lainaa, vahvistaisi sen Venäjän joukot pyrkivät korvaamaan Pantsirinsä, uudella versiolla lyhyen kantaman puolustusjärjestelmästä, ja se tarjoaisi käytettyjen markkinoiden nykyiset järjestelmät erittäin aggressiiviseen hintaan.

Samaan aikaan TASS-toimisto julkaisi artikkelin a uusi versio järjestelmästä, Pantsir S1M, joka saataisiin pian vientimarkkinoille ja joka olisi parantanut huomattavasti suorituskykyä Pantsir S1:een verrattuna. Uusi järjestelmä kykenisi muun muassa käyttämään uutta versiota 57E6-ohjuksesta (57E6M?), joka laajentaisi toimintasäteen 30 kilometriin verrattuna nykyiseen 20 kilometriin, samalla kun 57E6 säilyisi lyhyellä kantamalla. ja 30 mm 2A42M tykit erittäin lyhyen kantaman puolustukseen. Vaikka TASS-artikkeli jatkaa järjestelmän huonon suorituskyvyn kieltämistä, se päättelee, että Pantsir SM, uuden järjestelmän venäläisille joukkoille tarkoitettu versio, oli parhaillaan suorittamassa tilatestiään, jotta armeijat voisivat tilata sen. kansallinen.

Siksi on todennäköistä, että venäläinen järjestelmä todellakin kohtasi merkittäviä vaikeuksia sen käyttöönoton aikana Syyriassa ja että, kuten Uran-9-maadroonin tai Mi-28-helikopterin tapauksessa, Venäjän kenraali esikunta käytti Syyriasta saatua palautetta suunniteltaessa tehokkaampi ja kehittyneempi versio järjestelmästä. Järjestelmän vientinäkymät selittävät osaltaan, miksi venäläiset tiedotusvälineet osoittivat niin rohkeutta yrittäessään esittää Pantsirin erittäin tehokkaana, vaikka näin ei ollutkaan.

Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit