Uudet Pohjois-Korean ballistiset ohjukset voisivat välttää USA: n ohjusten

Amerikkalaisen virkamiehen mukaan, jonka Los Angeles Times lainasi, Pohjois-Korean toukokuun alussa testaamilla uusilla lyhyen kantaman ballististen ohjusten malleilla olisi hyvin paljon yhtäläisyyksiä venäläisen järjestelmän 9K723 Iskander kanssa.

Iskander-järjestelmä, joka on suunniteltu estämään amerikkalaisia ​​ohjustentorjuntajärjestelmiä, kehittyy evoluutiokorkeudessa 40-60 000 m keskimääräisellä nopeudella mach 6 - mach 8, korkeudella järjestelmien katon yläpuolella. 3 ja alempi kuin THAAD- ja SM3-järjestelmien lattia. Itse asiassa vaikka Iskander on lyhyen kantaman järjestelmä, jonka oletetaan sieppaavan länsimainen ohjustentorjunta, Iskander voidaan siepata vain terminaalivaiheessa, kun sen nopeus on suurin ja viivästykset ovat lyhyimmät sieppaukset.

Uusilla pohjoiskorealaisilla ohjuksilla on kuitenkin paljon yhtäläisyyksiä Venäjän järjestelmän kanssa sekä lentoprofiileissaan että käytetyissä teknologioissaan. Joten he käyttävät kiinteän polttoaineen potkuria, kuten Iskander, ja 4-peräsimen ohjausjärjestelmää, kuten Iskander. Tuskin tarvitsee enempää epäillä Moskovan auttaneen Pjongjagia tämän uuden ohjuksen suunnittelussa, elleivät Pohjois-Korean tiedustelupalvelut hankkineet tietoja vilpillisesti, mikä ei ole poissuljettua.

Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit