Bell V280 Valor -hybridi-helikopteri osoittaa kykynsä

Bell V280 Valor -hybridi-tilatrotorinen helikopteri on juuri suorittanut testin hidas kehitys, kun se on osoittanut merkittävää suorituskykyä nopeuden ja nousunopeuden suhteen.

Ei ollut epäilystäkään siitä, että V280 saavuttaisi korkean suorituskyvyn, ja Bellillä oli todistettu kokemus kallistuvissa roottoreissa V22 Ospreyn kanssa. Siten V280 saavutti 300 solmun eli 555 km / h ilman nopeuden suoralla vaakalennolla, kuten V22, nousunopeus 4500 jalkaa minuutissa ja katto 11.500 370 jalkaa. Lisäksi laite on jo suorittanut 600 mailin eli lähes 22 km: n kauttakulkulennon. Toisaalta Bell-lentokoneen oli vielä osoitettava itsensä pienellä nopeudella lukuisien onnettomuuksien jälkeen, jotka haittasivat VXNUMX Opsreyn uraa.

V280 Valorin pienen nopeuden testaus

V280 vastustaa Sikorsyn/Boeingin SB>1 Defiantia Yhdysvaltain armeijan FVL[efn_note]Futur Vertical Note[/efn_note] -ohjelmassa, ja sillä on yli vuoden etumatka vastustajaansa, joka teki vasta ensimmäisen lentonsa. maaliskuussa 2019, kun V280 oli lentänyt ensimmäistä kertaa joulukuussa 2017. Vaikka FLV-ohjelma koski alun perin UH-60 Black Hawk -ohjaushelikopterien korvaamista, amerikkalainen kenraali päätti lokakuussa 2017 jatkaa alustavaa kuulemista tiedustelu- ja hyökkäyshelikopterien valoon odottaen kahdelta amerikkalaiselta valmistajalta prototyyppiä lennossa vuodelle 2023. V-280:n kaksoiskallistuva roottorikokoonpano näyttää kuitenkin paljon vähemmän sopivalta kuin SB:n vastakkain pyörivät ja propulsioroottorit> 1 Upea kevyelle helikopterille.

SB: n ensimmäinen lento> 1 Defiant

Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit