Belgia ja Alankomaat muodollistavat 12 Naval Group / ECA -konsortioiden minesweeksin tilauksen

Sen jälkeen kun parlamentit ovat vahvistaneet ne, Belgia ja Alankomaat ilmoittivat virallisesti Ranskan merivoimien ryhmän ja Belgian tilintarkastustuomioistuimen muodostamalle yhteenliittymälle tilauksesta kuuden uuden sukupolven miinanmetsästäjät Belgian kuninkaalliselle laivastolle ja yhtä monta merivoimille. mukana on sata vedenalaista dronia vedenalaisten miinojen havaitsemiseen ja purkamiseen. Tämä on 6 miljardin euron sopimus, yksi suurimmista vientisopimuksista, jotka Naval Group on allekirjoittanut viimeisten 2 vuoden aikana.

Näillä 12 aluksella Belgian ja Alankomaiden laivastoilla on Euroopan nykyaikaisin ja suurin miinojen sodankäynnin voima yhdessä kaikkialla maailmassa tunnustetun taitotiedon kanssa. Lisäksi miinanmetsästäjät valitsivat suuruudeltaan 2500 tonnin vetoisuudeltaan viisi kertaa suuremmat kuin kolmikantaiset miinanmetsästäjät, jotka tällä hetkellä varustavat molemmat laivastot sekä Ranskan laivaston.

Marraskuussa 2018 allekirjoitetun CAMO[efn_note]Motorized Capacity[/efn_note] -sopimuksen jälkeen, joka liittyy 382 VBMR Griffonin ja 60 ERBC Jaguarin ostoon sekä Ranskan ja Belgian armeijoiden välisen yhteistyön lisäämiseen 1,6 miljardilla eurolla, tämä on toinen Belgian Ranskalle myöntämä suuri puolustusalan sopimus 6 kuukaudessa. Sopimuksen summa ylittää 3,2 miljardia euroa. Sopimuksen tarkoituksena oli ostaa Lockheedilta 32 F35-konetta korvaamaan Belgian ilmavoimien F16-koneet.

Riittää, että tämän Belgian päätöksen jälkeen syntyneitä tuomioita punnitaan, varsinkin kun Belgia ja Alankomaat sekä Luxemburg saattoivat jälleen kerran kääntyä Ranskan puoleen saadakseen ISTAR-ohjelman, jonka tarkoituksena on korvata kolmen maan kevyet panssaroidut ajoneuvot ja mistä Nexter voisi ehdottaa VBMR Léger Servalia, jonka Ranskan armeijat tilasivat lähes 3 esimerkissä korvaamaan osan VAB:sta ja VBL:stä vuodesta 2000 alkaen. Itse asiassa neliosaisella yhteistyöllä voisi olla paljon järkeä, varsinkin kun se tekisi ohjelmasta kelvollisen Euroopan puolustusjärjestelmään. varoja.

Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit