Venäjän joukot vastaanottavat 144 Ka-52M panssarintorjuntahelikopteria vuoteen 2025 mennessä

Vaikka Mil Mi28 -taisteluhelikopteri saavutti vain ristiriitaisia ​​tuloksia taistelunsa aikana Syyriassa, näyttää siltä, ​​​​että Ka52 oli täysin tyytyväinen. Tästä syystä maan sotilasviranomaiset ilmoittivat nopeasti peräkkäin, 30 uuden laitteen tilaus toimitetaan vuoteen 2022 mennessä, ja 114 Ka52M päivitetty vuoteen 2025 mennessä. Puolustusministeri Aleksei Krivoruchkon lausunnossa ei ole selvää, onko kyseessä 114 uutta lentokonetta vai 114 konetta, joita modernisoidaan.

Ka52M saa uuden optronisen sarjan, joka laajentaa sen jokasään päivä/yö-tunnistus- ja sitoutumiskykyä pitemmillä etäisyyksillä, sekä uusia suoja- ja häirintälaitteita parantaakseen sen selviytymistä taistelualueilla. Toisin kuin Mi28:n ja Mi35:n modernisoinnissa, Ka52-moottoreiden vaihtamisesta ei puhuta, vaan jäähdytyselementin lisäämisestä turbiinin ulostuloon lentokoneen infrapunasignaalin vähentämiseksi.

Mi 28:n ja Mi35:n meneillään olevan modernisoinnin ja kuuluisan "Hindin" uuden version kehittämisen myötä Venäjän joukoilla on siis 3 erilaista taisteluhelikopteria, jotka edustavat yli 300 yksikköä, kunnes ohjelma otetaan käyttöön. tulevaisuuden taisteluhelikopteri, jonka suunnittelu uskottiin Kamovin toimistoille.

Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit