Ekologia ja puolustus: samat riskit, samat heikkoudet ja samat ratkaisut

- Mainonta -

Ekologia teki merkittävän läpimurron ja huomasi juuri tapahtuneet Euroopan parlamentin vaalit. Ekologinen liike on pystynyt yhdistymään, selittämään Euroopan kansalaisille kohdistuvat uhkat, luomaan jäsenyyden, joka voidaan luokitella massiiviseksi urnissa, erityisesti nuorten keskuudessa.

Ekologisissa ja puolustuskysymyksissä, joita pidetään usein antagonistisina, on kuitenkin monia yhteisiä seikkoja, jotka selittävät saman syvän poliittisen kiinnostuksen, huolimatta tuen julkisivusta. Useimmiten heillä on samat ratkaisut, kuten näemme tässä artikkelissa.

Suurin riski

Sekä puolustus että ekologia jakavat käsityksen suuresta riskistä, joka voi johtaa yhteiskunnan tuhoutumiseen, nähdä elämää maan, maanosan ja jopa planeetan mittakaavassa. Lukuisia ja yksityiskohtaisia ​​ennusteita maapallon lämpenemisestä on väistämätöntä, kunhan näytämme vähäistä objektiivisuutta, ja syyt ovat kaikki suurimmaksi osaksi täysin tunnistetut.

- Mainonta -

Puolustus käsittelee myös vastaavan riskin. Jos sen katsotaan olevan vähemmän väistämätöntä ja sitä on paljon vaikeampi ennustaa tilastollisten välineiden avulla, se on myös paljon konkreettisempi, neljäsosa maailman väestöstä asuu nykyään sodan alueella. Merkkejä maailmanrauhan nopeasta heikkenemisestä on myös hyvin lukuisia, johtuen sotilasmenojen lisääntymisestä maailmassa, kansainvälisten sopimusten irtisanomisesta ja johtajien taistelulajeista.


LOGO meta defense 70 Analyses Défense | Communication institutionnelle défense | Economie de la Défense

Tämä artikkeli on tarkoitettu vain tilaajille

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
kaikki artikkelit ilman mainoksia, alkaen 1,99 €.

- Mainonta -

Uutiskirjeen tilaus

Rekisteröidy Meta-Defense-uutiskirje vastaanottaa
uusimmat muotiartikkelit päivittäin tai viikoittain

- Mainonta -

Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit