Ensimmäiset toiminnalliset S-350-järjestelmät Venäjällä

Venäjä on alkanut ottaa käyttöön ensimmäiset S-350 Vityaz -järjestelmänsä korvatakseen vanhoja S-300-järjestelmiä. Tämä uusi keskipitkän kantaman maa/ilmajärjestelmä, jonka suorituskyky on lähellä ranskalais-italialaista SAMP/T-järjestelmää, on johdettu korealaisesta KM-SAM-järjestelmästä, joka on kehitetty yhteistyössä Etelä-Korean ja Venäjän (Almaz-Antey ja Fakel) välillä.

Ensimmäinen järjestelmä otettiin käyttöön lähellä Divnogorskin kaupunkia, ja toista kerrotaan olevan käytössä lähellä Abakanin kaupunkia. Lopulta kaikki S-300PS- ja S-300PT-1A-versiot on tarkoitus korvata S-350:llä.

S 350 puolustusuutiset | Ilmatorjunta | Venäjän federaatio
S-350 lähellä Divnogorskia

S-350 käyttää samantyyppistä toimintaa kuin S-300/400 ja voi käyttää 3 tyyppisiä ohjuksia (9M96E, 9M96E2 ja 9M100), joista kahta ensimmäistä käytetään myös S-400:ssa. Jokaisessa kantoraketissa on 12 laukaisuvalmiina ohjusta, täydellinen akku voi samanaikaisesti laukaista 16 kohteeseen ja ohjata 2 ohjusta kohdetta kohden. S-120 integroituu S-350- ja TOR-järjestelmien välille 400 km:n maksimietäisyydellä ballististen ohjusten torjuntakyvyllä, joka on jaettu S-400:n kanssa. Mielenkiintoista on, että Venäjä pitää useita maa-/ilmajärjestelmiä toiminnassa. Siten tripletit SA-2, SA-3 ja SA-5 korvataan tripletillä S-350, S-400 ja tulevalla S-500:lla. Näitä järjestelmiä tukevat lyhyen kantaman järjestelmät, jotka koostuvat PANTSIR:stä ja TOR:sta. Tämä järjestelmien yhdistelmä mahdollistaa täydellisen peiton tarjoamisen Venäjälle, jolloin se voi kohdata monia uhkia (ballistiset ohjukset, saturaatio, pitkän kantaman, lyhyen kantaman, matala tai korkea korkeus).

Jatkoa ajatellen

Kaikki

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit

Meta-Defense

FREE
VIEW