Etsi aktiivista suojaa umpikujassa oleville Yhdysvaltain armeijan hyökkääjille

Strykeristä on nykyään tullut Yhdysvaltain armeijan eniten edustettuna panssaroitu ajoneuvo, ja käytössä on yli 4200 8 esimerkkiä, joista on saatavana yli kymmenen erikoisversiota joukkojen kuljetuksesta kranaatinheittimeen, mukaan lukien ajoneuvojen komento ja toiminta saastuneilla alueilla. Tämä 8 × 2001 -kevyt panssaroitu ajoneuvo edusti vuonna 2 käyttöönotettuaan Yhdysvaltain armeijan paradigmojen syvällistä kehitystä paljon kevyemmässä ja liikkuvammassa lähestymistavassa ohjaukseen, joka muistuttaa ranskalaisten VAB-joukkojen lähestymistapaa. . Stryker on osoittautunut erittäin sopivaksi matalan ja keskitehoisen taistelun sekä Afganistanissa että Irakissa tarjoten taloudellisen ja tehokkaan vaihtoehdon raskaille MXNUMX Bradley -koneille.

Mutta kun hypoteesi korkean intensiteetin konflikteista ilmaantui uudelleen, Yhdysvaltain armeija tajusi nopeasti, että sen panssari oli nyt erittäin haavoittuvainen ja kohtasi teknisesti kehittyneitä joukkoja. Tästä syystä se päätti heinäkuussa 2018 tutkia aktiivisen suojalaitteen lisäämistä Strykereihinsä, kuten tehtiin sen Abrams-taistelupanssarivaunuissa ja jalkaväen taisteluajoneuvoissa. Bradleys. Kaksi yritystä, saksalainen Rheinmetall ja israelilainen Rafael, esittelivät pehmeän kovan tappamissuojalaitteensa, Trophy VPS for Rafaelin ja saksalaisen ADS:n.

Rafaelin pokaalin Stryker testaa puolustusuutisia | Panssaroitujen ajoneuvojen rakentaminen | YHDYSVALLAT
Strykerin siluetti on muuttunut perusteellisesti lisäämällä Hard-Kill -järjestelmiä

Valitettavasti näyttää siltä, ​​että testit eivät tyydyttäneet Yhdysvaltain sotilasviranomaisia, koska Yhdysvaltain armeija ilmoitti, että ne on nyt saatu päätökseen ja että ketään osallistujista ei ollut valittu. Tämän epäonnistumisen tarkkoja syitä ei esitetty, vaikka teknisen kypsyyden ongelmat mainittiin.

Aktiivisen suojajärjestelmän käyttöönotto lisää panssaroituun ajoneuvoon välttämättä merkittävää massaa, mikä vaikuttaa sen suorituskykyyn ja teho/painosuhteeseen, mikä on välttämätöntä riittävän maastoliikkuvuuden ylläpitämiseksi. Nämä kovaa tappamista estävät suojalaitteet koostuvat tutka- ja laserhavaitsemisketjusta ja ammusten sieppaamiseen tarkoitetuista efektoreista, jotka alun perin suunniteltiin varustamaan taistelutankkeja, kuten Leopard 2 tai Merkava ja jalkaväen taisteluajoneuvot, paljon raskaampia kuin Stryker. Siksi näyttää järkevältä syyttää Strykeriä tästä epäonnistumisesta, koska amerikkalainen panssaroitu ajoneuvo on erittäin kevyt ja painaa vain 18 tonnia. Myös laitteen virrankulutus voi olla ongelma.

Tosiasia on, että ilman aktiivista suojaa ja sen kevyttä panssaria, Yhdysvaltain armeijan Strykerit ovat erittäin alttiina voimakkaiden taistelujen yhteydessä, kun taas Stryker-prikaatit muodostavat nykyään Yhdysvaltain armeijan projektiojoukkojen selkärangan. Armeija.

Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit