Uusi Hunter-jalkaväen taisteluajoneuvo astuu palvelukseen Singaporessa

Huolimatta sen pinta-alasta, joka on vain 712 km2, mikä vastaa Marseillen taajamaa, ja sen alle 6 miljoonan asukkaan väkiluku, Singaporen kaupunkivaltio on aina ylläpitänyt erittäin merkittäviä puolustusponnisteluja. Sen asevoimissa on yli 70.000 132 miestä, joista puolet on asevelvollisia, ja niissä on vaikuttava määrä nykyaikaista varustusta: XNUMX panssarivaunua. Leopard 2, 80 liikkuvaa tykistöjärjestelmää, 150 taistelukonetta, 20 tankkerilentokonetta, 5 sukellusvenettä ja 12 fregattia, vain tärkeimmät merkit mainitakseni.

Nämä asevoimat ovat osallistuneet maailmanlaajuisen modernisoinnin suureen vaiheeseen, kuten monet muutkin, suosineet paikallisesti valmistettuja laitteita mahdollisuuksien mukaan. Tämä koskee uutta Hunter-jalkaväen taisteluajoneuvoa, joka aloittaa nyt operatiivisen uransa Singaporen asevoimissa ja korvaa noin 720 Yhdysvalloista 113-luvulla hankittua M70-konetta. jo käytössä olevia ja myös paikallisesti rakennettuja ajoneuvoja.

Metsästäjän sisustus Puolustusuutiset | Asevoimien budjetit ja puolustusponnistelut | Viestintä- ja puolustusverkot
Hunterin panssarivaunukomentajalla on täydellinen tilannekuva kolmen taktisen näytön ansiosta

Vuonna 2006 suunnitellun uuden panssariajoneuvon taistelumassa on 29 tonnia ja se pystyy kuljettamaan 8 varustettua jalkaväkeä ja sen miehistö koostuu kolmesta operaattorista. Se on varustettu 3 mm:n itselataavalla tykillä sekä koaksiaalisella konekiväärillä ja kahdella panssarintorjuntaohjuksella tornissa. Siinä on digitaalinen ohjausjärjestelmä, joka tarjoaa yleisen tilannenäkyvyyden miehistölle, ja lukuisia digitaalisia viestintätapoja Singaporen armeijan Battlefield Internetin eli ABI:n ansiosta. Sellaisenaan siihen on tehostettu kybersuojaa.

Sen voimanlähteenä on 700 hv:n moottori, jonka teho-massasuhde on 24,5 hv per tonni, mikä on erittäin tyydyttävä tämän tyyppiselle ajoneuvolle, sillä sen huippunopeus on 70 km/h ja toimintasäde 500 km. . Hunter on myös erittäin mukava maastossa, sillä se pystyy kiipeämään 60° rinteisiin ja ylittämään yli 2 metrin hautoja.

Hunter IFV:n panssarivaunukomentajan asema Puolustusuutiset | Asevoimien budjetit ja puolustusponnistelut | Viestintä- ja puolustusverkot
Hunter-kuljettajassa on 8 kameraa 360 asteen näkemiseen

Itse asiassa tämän päivän Hunterilla ei ole mitään kadehdittavaa eurooppalaisille kollegoilleen. Sen hintaa ei tällä hetkellä tiedetä.

Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit