Intia luo puolustukseen suuntautuneen avaruusjärjestönsä

Intian parlamenttivaalit toukokuussa 2019 antoivat pääministeri N. Modin puolueelle ehdottoman lainsäädäntöenemmistön sekä merkittävän legitimiteetin useita vuosia sitten käynnistetylle Made in India -ohjelmalle. Itse asiassa uuden puolustusministerin virkaanastumisen jälkeen maa aloitti sarjan uudistuksia, joiden tarkoituksena oli antaa asevoimille tarvittavat valmiudet kohdata geopoliittinen kehitys ja tulevaisuuden uhkia.

Avaruus on ilmeisesti tärkeä osa New Delhin uudessa strategiassa, sillä maata tällä alueella johtaa kiinalainen naapuri, joka on erittäin dynaaminen aiheesta. Tästä syystä pääministeri Narendra Modi hyväksyi viime viikolla puolustusministeriön alaisuudessa toimivan avaruustutkimusviraston perustamisen, joka vastaa uusien avaruusteknologioiden kehittämisestä puolustusalalla, mutta myös tietyillä siviilialueilla.

Tämä virasto ottaa vastaan ​​olemassa olevat organisaatiot, jotka työskentelevät aiheesta, kuten Defense Image Processing and Analysis Center ja Military Satellite Control Center, ja työskentelevät yhdessä Intian avaruustutkimusorganisaation sekä puolustusalan tutkimus- ja kehitysorganisaation kanssa. Se kokoaa yhteen lähes 200 henkilöä kolmesta armeijasta, jotka ovat ilmamarsalkan komennossa, itse huhtikuussa perustetun Intian puolustusavaruusjärjestön alaisuudessa ja jotka vastaavat erityisesti asekokeista. maaliskuussa testattu, jonka roskat huolestuttaa edelleen maailman avaruusjärjestöjä.

Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit