Ovatko venäläiset pommikoneet tarkkoja?

- Mainonta -

Armeijan esikuntapäälliköiden kanssa pidetyn vuosittaisen teknisen konferenssin avaamisen yhteydessä Venäjän puolustusministeri Sergei Choïgou sanoi lausunnossaan, että venäläiset pommikoneet pystyvät nyt pudottaa sileät pommit "tarkkuudella 10-15 metriä", ts. GPS-ohjattujen pommien keskimääräinen tarkkuus, jota käytetään länsimaisissa armeijoissa, kuten amerikkalaisessa JDAM: ssä tai ranskalaisessa A2SM: ssä (GPS-versiossa). Hän lisäsi, että tämä tarkkuus saavutettiin käyttämällä uusia havainnointijärjestelmiä, ja se osoitettiin Syyrian interventiossa.

Voimme oikeutetusti miettiä ministerin lausuntojen oikeellisuutta, varsinkin kun näimme ensimmäiset videot Venäjän pommituksista Syyriassa, jotka huusivat niiden epätarkkuudesta. Lisäksi tämä lausunto on ristiriidassa muiden aikaisempien lausuntojen kanssa väittäen, että Venäjän ilmavoimien on lisättävä nopeasti valmiuksiaan ohjattavien ilmatarvikkeiden, ohjusten ja pommien suhteen.

Joten onko tämä uusi liioittelu, jota Venäjän viranomaiset ovat tapana? Todellisuus on, kuten usein, hieman monimutkaisempi.

- Mainonta -

LOGO meta Defense 70 analysoi puolustusta | Hävittäjälentokone | Strategiset pommittajat

Tämä artikkeli on tarkoitettu vain tilaajille

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
kaikki artikkelit ilman mainoksia, alkaen 1,99 €.


Uutiskirjeen tilaus

- Mainonta -

Rekisteröidy Meta-Defense-uutiskirje vastaanottaa
uusimmat muotiartikkelit päivittäin tai viikoittain

- Mainonta -

Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit