Saksa tilaa 91 AGM-88E-tutkantorjuntaohjusta amerikkalaiselta Raytheonilta

- Mainonta -

Jos jollakin alueella ilmavoimat ja erityisesti eurooppalaiset ovat menettäneet kapasiteettia, se on vihollisen tutkien tukahduttaminen. Ranskassa viimeiset ilmavoimien yksiköt, joissa oli MARTEL-tutkantorjuntaohjuksia Mirage IIIE:ssä ja Jaguarissa, menettivät tämän kyvyn vuonna 1999 ilman, että mitään korvausohjelmaa olisi käynnistetty. Tornadolla varustettu Luftwaffe säilytti tämän taitotiedon varustamalla itsensä HARM AGM-88 -ohjuksilla, joita ne suorittavat edelleen. Toistaiseksi varustettuna AGM-88B Block IIIB:llä saksalaiset koneet, joista emme tiedä ovatko ne Tornadoa, Typhoon, tai F/A 18 Super Hornet, pystyy nyt kuljettamaan tämän vuonna 1985 käyttöön otetun ohjuksen viimeisintä versiota, AGM-88E:tä, jonka kohdistuslaite sisältää millimetritutkan, joka pystyy tunnistamaan materiaalit niiden muodon perusteella. kyky priorisoida kohteita.

Kilpailussa, joka nyt vastustaa Typhoon Eurofighterin ja Airbus DS:n sekä Boeingin F/A18 Super Hornetin korvaamaan saksalaiset tornadot, vastustavien tutkien tukahduttamisen tehtävää korostetaan laajalti, mikä jopa viittaa siihen, että laitteesta voitaisiin harkita elektronisen sodankäynnin versiota. Lähestymistapa, joka muistuttaa tässä artikkelissa tehtyä lähestymistapaa, jossa esitettiin analyysi Ranskan ilmavoimien elektronisen sodankäynnin ja tutkantorjuntalentokoneiden tarpeesta sekä sen rahoittamisesta. Koska tämä kyky puuttuu pahoin ranskalaisista lentokoneista, vaikka A2SM-ohjatun pommin kaltaiset aseet mahdollistavat teoriassa tutkajärjestelmien tuhoamisen, kun ne käyttävät SPECTRAa. Rafale.

- Mainonta -

Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit