Uusi Yhdysvaltain puolustusavaruusjärjestö näkee asiat suurena

Pentagonin puolustusavaruusjärjestöä on tuskin perustettu, kun se on jo puolustamassa tavoitteitaan ja tavoitteitaan Yhdysvaltain avaruusstrategian tulevaisuudelle. Eikä hänellä ole pulaa kunnianhimoista! Itse asiassa SDA on pyytänyt alan valmistajilta tietoja olemassa olevien teknologioiden ja tarjousten tutkimiseksi erittäin laajamittaisesta ohjelmasta, joka perustuu 8-muotoisen verkon muodostaviin minisatelliitteihin.

  • kerros" liikenne » varmistaa 24/7-viestintä kaikille amerikkalaisjoukoille
  • kerros" Takaa » joka mahdollistaa tavoitteiden jäljittämisen ja kohdistamisen sekä strategiset hälytykset (ohjusten lähtö jne.)
  • kerros" valvonta" arkaluonteisten sivustojen valvonnan varmistamiseksi
  • kerros" kattavuus", joka varmistaa satelliittien havaitsemisen ja suojauksen erityisesti avaruusromua vastaan
  • kerros" suunnistus", joka tarjoaa vaihtoehdon GPS-signaalille, kun se ei ole käytettävissä
  • kerros" Sitoutumisen hallinta » tarjoaa komento-, ohjaus- ja viestintäverkon omilla tekoälyjärjestelmillään tietojen analysoimiseksi ja priorisoimiseksi
  • Ja kerros" tuki", tarjota viestintäpalveluja maajoukille

Näiden eri kerrosten kehittämiseksi SDA aikoo luottaa Darpan BlackJack-ohjelmaan, joka aikoo ottaa käyttöön 20 minisatelliitin konstellaatiota, jotka täyttävät erittäin tarkat vaatimukset mittojen, painon, sähkön ja kantokyvyn suhteen ei ylitä 6 miljoonan dollarin käyttöönottohintaa yksikköä kohden (suunnittelu, valmistus, lanseeraus). Tämä ohjelma uskottiin eurooppalaiselle valmistajalle Airbus DS:lle.

Mini- ja mikrosatelliittien verkon käyttö vastaa taisteluyksiköiden reaaliaikaisten viestintä- ja vaihtotarpeiden lisääntymiseen sekä laitteiden lisääntymiseen, joiden tarkoituksena on estää vastustaja (satelliittivastaiset järjestelmät, häirintä , jne.). Pienentämällä satelliitin saatavuutta koskevia kustannuksia Pentagon antaa itselleen suuren reagointikyvyn, jos osa sen satelliiteista tuhoutuu tai poistetaan käytöstä konfliktin alkaessa.

Useat ranskalaiset yritykset ovat kehittäneet tälle alueelle erittäin tehokkaita ratkaisuja, ja Dassault Aviation on myös kehittämässä laukaisuratkaisua koneistaan. Rafale.

Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit