Asehankintamenettelyjen nopeuttaminen ja yksinkertaistaminen Intiassa

Intian asemarkkinat, vaikka ne ovat nykyään maailman suurimmat, ovat myös monimutkaisimmat, ja monet puolustusalan yritykset ovat murtaneet luunsa Intian hallinnollisessa ja poliittisessa sokkelossa. Mutta tämän kevään parlamenttivaalien ja pääministeri Modin suuren voiton jälkeen, jonka puolue sai ehdottoman enemmistön parlamentissa, uusi puolustusministeri Rajnath Singh on sitoutunut nopeasti yksinkertaistamaan, vahvistamaan ja nopeuttamaan puolustustarvikkeiden hankintamenettelyjä, erityisesti tuontia. Koska itse asiassa Intian armeijat kamppailevat suuresta budjetista huolimatta nykyaikaistaakseen, kun taas sen naapurit, kuten Pakistan ja Kiina, modernisoituvat nopeasti, mikä luo erittäin ongelmallisen voimagradientin New Delhille.

Tästä syystä ilmoituksia sopimusten tekemisestä ja menettelyjen muutoksista on tullut useita viikkoja peräkkäin. Niinpä viime viikolla Intian hallitus ei enempää eikä vähempää kuin poisti puolustustarvikkeiden tuontiverot. Terve järki, sillä valtio maksoi nämä verot julkiseen talouteen, mikä loi ylimääräisen hallinnollisen kerroksen ilman lisäarvoa. Esimerkki, joka voisi innostaa eurooppalaisia ​​lainsäätäjiä, jotka uskovat edelleen, että asehankintojen on oltava arvonlisäveron alaisia. Tämä yksinkertainen toimenpide vapauttaa lisäresursseja puolustusministeriöltä vaikuttamatta Intian osavaltion budjetin jakautumiseen.

Rajnath Singh puolustusministeri Intian puolustusuutiset | Tykistö | Liikenneilmailu
Intian uusi puolustusministeri Rajnath Singh haluaa modernisoida Intian armeijat perusteellisesti

Ja itse asiassa hankintaohjelmia koskevat ilmoitukset ovat lisääntyneet sen jälkeen. Tänä viikonloppuna 56 C295 eurooppalaisen kuljetuskoneen hankintaohjelma Airbus DS:ltä yli 1,5 miljardin euron arvosta validoitiin ja siirrettiin hallinnolliseen käsittelyyn. Myös Israelin Spike-panssarintorjuntaohjusten tilaus validoitiin, kun aloitettiin ohjelma, jonka tarkoituksena on hankkia Excalibur 155 mm:n laajennetun kantaman tarkkuusampuleita Raytheonilta ja BAe:ltä Intian armeijan tänä vuonna hankkimia uusia M-777-haupitseja varten. . Merivoimien puolella käynnistettiin viikon aikana peräti kuusi ohjelmaa yli 6 alukselle, jotka kattavat kaiken aseistetuista partioveneistä monikäyttöisiin fregatteihin.

Koska monet ranskalaiset ja eurooppalaiset BITD-yritykset ovat mukana Intian puolustusmarkkinoilla, tämä paradigman muutos saa aikaan toiminnan ja ilmoituksia tästä aiheesta.

Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit