Filippiinien laivasto on kiinnostunut Naval Groupin sukellusveneistä

Artikkeli blogista " Sukellusveneportaali » paljastaa, että Filippiinien puolustusministeri Delfin Lorenzana vierailee Ranskassa syyskuun aikana keskustelemaan mahdollisuuksista modernisoida Filippiinien merivoimia ja erityisesti mahdollista sukellusveneiden hankintaa, joista se on toistaiseksi ollut vailla.

Vaikka Filippiineillä oli yli 7500 2011 saarta, niillä oli vain pieni laivasto, joka käytti pääasiassa käytettyinä hankkimia tai Yhdysvaltojen siirtämiä länsimaisia ​​aluksia. Vuonna 3000 Kiinan ja Kiinan välisten kasvavien jännitteiden vuoksi Kiinan merellä sijaitsevien Filippiinien omistusten vuoksi maa aloitti vahvistetun laivaston kehittämisen. Useiden epäröintien jälkeen maa vihdoin lähestyi Etelä-Koreaa, jonka kanssa se kehitti Joze Rizal -luokan fregattia, joka perustuu Hyundain HDF-2-malliin, tilattiin 2020 kappaleena ja jonka ensimmäinen yksikkö pitäisi toimittaa vuonna XNUMX Filippiinien laivastolle. Maa valitsee myös eteläkorealaisia ​​rakentajia Pohan-luokkaan perustuvaan korvettimalliinsa ja tulevaan hyökkäys- ja komentolaivaansa.

Jose Rizal -luokan malli Puolustusuutiset | Sotilaallinen laivaston rakentaminen | Puolustussopimukset ja tarjouspyynnöt
Jose Rizal -luokan fregattimalli, jonka Filippiinien laivasto hankki Etelä-Koreasta

Filippiinien laivasto ilmaisee myös tarpeen saada tavanomaisella moottorilla toimivia sukellusveneitä, joita pidetään nyt välttämättöminä laivaston suojelun ja maan alueellisen koskemattomuuden varmistamiseksi. Näiden rakennusten, joita on 3 kappaletta, käyttöönoton piti tapahtua vuonna 2020 vuoden 2012 suunnitelman mukaan, mutta on selvää, että ilman pienintäkään edistystä tällä alalla, käyttöönotto vuoden 2030 tienoilla näyttää enemmän. todennäköisesti tänään.

Koska tässä tapauksessa ei riittäisi toimittaa sukellusveneitä Filippiinien laivastolle. Koska viimeksi mainittu ei ole koskaan käyttänyt tätä hyvin erityistä alustyyppiä, on tarpeen tukea "vedenalaisen kulttuurin" kehittymistä maan laivastossa ja kouluttaa "ab initio" kaikkia erikoisalojen sidosryhmiä erityisesti sukellusveneessä ja sen ympärillä. Alue, jolla Naval Group, Ranskan BITD ja Ranskan laivasto ovat täydellisen kokoisia ja kokeneita tarjotakseen tehokkaita ja mukautettuja ratkaisuja.

Nähtäväksi jää, kuinka asevoimille osoitetulla budjetilla, joka on vain 3,9 miljardia dollaria vuonna 2019, maa onnistuu rahoittamaan kolmen sukellusveneen hankinnan, rakennusten, joiden tiedetään olevan erittäin kalliita, ja tarvittavan infrastruktuurin, kuten koulutuksen, mukauttamisen henkilöstöä. 3 Scorpenen myynnistä Brasilialle neuvoteltiin 4 miljardilla eurolla…

Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit