Israelin taistelijat harjoittelevat pitkän kantaman iskuja Iraniin

19. heinäkuuta julkaistussa artikkelissa sivusto BreakingDefense.com tarjoaa useita tietoja Israelin viranomaisten kannoista Iraniin nähden ja maassa toteutetuista toimenpiteistä Persianlahden meneillään olevan kriisin vuoksi.

Ensinnäkin näyttää siltä, ​​että pelko nähdä Iranin hankkivan ydinaseita on tullut suureksi huolenaiheeksi suurimmalle osalle juutalaista valtiota. Eurooppalaisten näkemysten edessä pääministeri B.Netanyahu ilmoitti heinäkuun 16. päivänä, että tietyt (Euroopan) valtiot tulevat tietoisiksi tilanteesta sinä päivänä, jona ydinohjukset osuvat Euroopan maaperään. Koska Israelin tiedustelupalvelujen mukaan Teheran on nyt 8 kuukauden päässä siitä, että sillä olisi tarpeeksi halkeavaa materiaalia rakentaakseen ensimmäisen atomipomminsa nykyisellä tuotantonopeudella. Itse asiassa Israel, joka on aina ilmoittanut, ettei se anna Iranin varustautua ydinaseilla, kouluttaa nyt ilmavoimiaan pitkän matkan hyökkäyksiin voidakseen tarvittaessa iskeä Iranin strategisiin kohteisiin. Lisäksi se olisi siirtänyt kehittyneitä havainnointilaitteita, jotta Persianlahti olisi voinut paremmin peittää.

Ydinkysymyksen lisäksi Israelin tiedustelupalvelut näyttävät olevan vakuuttuneita siitä, että mahdollinen konflikti Teheranin kanssa tulee olemaan vaikea Washingtonille. Näyttää siltä, ​​että Iranin joukot ovat kehittäneet lukuisten ilmatorjuntajärjestelmien lisäksi suuren määrän droneja, jotka pystyvät suorittamaan koordinoituja parviiskuja, jotka pystyvät kyllästämään Yhdysvaltain joukkojen puolustuksen.

Khorramshahr portee Puolustusuutiset | Ydinaseet | Strategiset aseet
Edustus Iranin ballistisen ohjuksen kantamasta  Khorramshahr joka pystyy kantamaan useita itsenäisiä ydinkärkiä

Tästä useista haastatteluista koostuvasta artikkelista käy ilmi, että Israelin yksiköt ja viranomaiset toimivat nyt lähes varmuudella, että konflikti Teheranin kanssa tapahtuu lähitulevaisuudessa. Muista, että maassa on valtava ballististen ja risteilyohjusten arsenaali, joiden kantama on jopa 3000 XNUMX kilometriä, mikä asettaa tietyt Euroopan pääkaupungit, kuten Ateenan, Bukarestin tai Sofian, sekä tietysti Israelin alueen. Saudi tai Emirati. Muistakaamme myös, että Saudi-Arabian hallinnon vahva mies prinssi Mohammed bin Salman julisti muutama kuukausi sitten, että jos Iran hankkii ydinaseita, Saudi-Arabia tekee samoin.

Yksi asia on varma: tilanne alueella on kiristynyt entisestään, ja tulipalon riskit ovat nykyään korkeimmillaan sitten ensimmäisen Persianlahden sodan.

Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit