Israelin F35 raportoi raiskaavan Iranin logistiikkatiloihin Irakissa

- Mainonta -

Brittilehden mukaan arabiaksi Al-Sharq Al-Awsat, Israelin ilmavoimien sanotaan suorittaneen kahdesti ratsioita Irakiin lähetettyjen Iranin joukkojen käyttämiin varastoihin, jota käytetään Jerusalemin mukaan Teheranista tulevien ballististen ohjusten ja rakettien varastoimiseen.

Ensimmäisen hyökkäyksen olisi tehnyt F35 19. heinäkuuta, toisen 31. päivänä, ja se olisi kohdistanut laitokset Ashrafin leiriin Salah-Dinin maakunnassa Bagdadista koilliseen. Al-Arabia-uutiskanavan mukaan iskuissa kuoli useita Iranin vallankumouskaartia sekä useita Libanonin Hizbollahin jäseniä.

Israelin ilmavoimat ovat yhä aktiivisempia Iranin joukkojen lähettämisen edessä sen rajoilla ja toistuviin hyökkäyksiin sen maassa. Mutta tähän asti sen iskut olivat rajoittuneet Iraniin ja Hizbollahin tukikohtiin Syyriassa ja Libanonissa. Iskut Irakiin edustavat siis kehitystä tätä aluetta ympäröivissä jännitteissä ja korostavat myös Iranin käyttämää Irakia logistisena alustana tukemaan joukkojaan Syyriassa ja Libanonissa. Israelin hyökkäykset toteutettiin ilmeisesti Washingtonin suostumuksella, jonka joukot hallitsevat edelleen Irakin taivaa.

- Mainonta -

Vaikka tiedotusvälineet käsittelivät sitä vain vähän, Israelin F15, F16 ja F35 teki vuonna 2018 peräti 200 iskua Syyriassa iranilaisia ​​tai Hizbollahin sidoksissa olevia kohteita vastaan, mutta joskus myös hallinnon kohteita vastaan ​​ilman koskaan. laukaisee vastauksen Venäjältä. On myönnettävä, että Iranin joukkojen sijoittuessa pohjoisrajoilla Syyriaan, etelärajoille Libanonissa ja itään Irakissa, juutalainen valtio alkaa tunnistaa mahdollisesti erittäin ongelmallista ja vaarallista mallia.

Koska nämä joukkojoukot, jotka on usein varustettu iranilaista alkuperää olevilla lyhyen kantaman ballistisilla ohjuksilla ja raketteilla, voisivat toimia vastausjoukkoina Irania vastaan, jos Jerusalem toteuttaisi ilmaoperaation, jonka tarkoituksena on tuhota Iranin ydinlaitokset. IAF näyttää harjoittelevan aktiivisesti.

- Mainonta -

Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit