Australian raportin mukaan Kiinalla on nyt noususuhde Yhdysvaltoihin verrattuna Intian ja Tyynenmeren alueella

Sidneyn yliopiston Australian Think-Tank United States Studies Center on julkaissut erittäin yksityiskohtainen raportti voimatasapainon tulevaisuudesta Yhdysvaltojen ja sen liittolaisten sekä Kiinan välillä tulevina vuosina Intian ja Tyynenmeren alueella. Ja sen johtopäätökset ovat lievästi sanottuna pessimistisiä. Tehdyn tutkimuksen mukaan, jolla pyritään yksityiskohtaisemmin kuvaamaan kahden vastakkaisen voiman monia strategisia näkökohtia, Kiinan nykyinen suuntaus antaa sille yhä enemmän poliittista ja sotilaallista nousua. herkempi, kun tulemme lähemmäksi maata, nousu, josta voi tulla globaali tulevina vuosina Washingtonin nopean ja kunnianhimoisen reaktion puuttumisen vuoksi.

Raportissa korostetaan siten Pekingin jatkuvaa ja täydellisesti hallittua edistystä asevoimiensa modernisoinnissa, joka aloitettiin 2000-luvulla ja joka kiihtyi Xi Jinpingin valtaan tulon jälkeen vuonna 2012. Siten joukot vuosina 2014--2019 Kiinalaiset lentokoneet ovat vastaanottaneet lähes 250 neljännen ja useamman sukupolven taistelukonetta, ja vuoden 4 puolivälissä laivastossa oli 837 lentokonetta. Heitä oli alle 2019 vuonna 300. Sukellusveneiden ja pinta-alusten määrä on kasvanut vertailukelpoisin määrin, pudoten kymmenestä nykyaikaisesta fregatista ja hävittäjästä vuonna 2009 10: een. Kiinan sotilaallisen voiman nykyaikaistaminen on erityisen herkkä näkemyksille strategisten järjestelmien määrän lisääntymisestä, sillä mantereiden välisten ja keskipitkän kantaman ballististen ohjusten sekä risteilyohjusten massiivinen saapuminen on melkein poissa Kiinan luettelosta. 2009 vuotta sitten.

Los Angeles SSN:n sotilasliitot | Puolustusanalyysi | Australia
Kymmenessä vuodessa amerikkalaiset hyökkäyssukellusveneet ovat viettäneet 10 päivää eli 1.891 kuukautta odottaen laiturilla aikataulun mukaisten huolto-ohjelmiensa alkua.

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa.

Meta-Defense täyttää 5 vuotta!

LOGO meta Defense 114 Sotilaalliset liittoumat | Puolustusanalyysi | Australia

- 20% Classic- tai Premium-tilauksellasi koodi Metanniv24, jusqu'au vain 21. toukokuuta !

Tarjous voimassa 10.-21. uuden Classic- tai Premium-, vuosi- tai viikkotilauksen verkkotilaukselle Meta-Defense-verkkosivustolla.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit