Kaakkois-Aasiassa sukellusveneiden määrä on kasvanut 300% 20-vuosina

Kiinan laivaston nousu, jonka tavoitteena on tasoittaa Yhdysvaltain laivastoa vuoteen 2050 mennessä, ja Pekingin joskus toteuttama tekopolitiikka, Kaakkois-Aasiassa merivoimien jännitteet ovat lisääntyneet siitä lähtien. kymmenen vuotta. Ei pitäisi siis olla yllätys, että suurin osa alueen maista kehittää ja modernisoi laivastojaan, joskus huomattavasti. Japanin takana kaksi Koreaa, Australia ja Intia, ovat nyt varustelleet monia merijalkaväkiä, jotka ovat olleet siihen saakka rajoittuneet rannikkoalueiden puolustusoperaatioihin ja valtioiden välisiin toimintoihin. offshore-ominaisuudet ja ensiluokkaiset alukset.

Indonesia

Indonesian laivasto, jolla on 74.000 5 miestä, on yksi operaation teatterin tärkeimmistä. Se käyttää monenlaisia ​​aluksia aina hyökkäyssukellusveneistä (8 yksikköä) fregateihin (25 yksikköä), mukaan lukien korvetit (6 yksikköä) ja hyökkäysalukset (12 yksikköä) ja miinanraivaajat (XNUMX yksikköä).

fregatti martadinata indonesia Sotilaalliset laivaston rakenteet | Puolustussopimukset ja tarjouspyynnöt | Tehty
Fregati Martadinata, samannimisen luokan ensimmäinen yksikkö, on ominaista Indonesian laivaston elvyttämiselle

Indonesian laivasto on ostanut 6 Nagapasa-luokan hyökkäyssukellusvenettä, eteläkorealainen versio Type 209:stä jo käytössä, 3 on jo toimitettu ja 3 lisäyksikköä tilattiin vuonna 2019. Se tilasi myös vuonna 2012 6 Martadinata-luokan fregattia, johdettu hollantilaisen Damen-telakan Sigma 10514:stä, 2 yksikköä on jo rakennettu, 4 vielä rakentamatta. Ne on tarkoitettu korvaamaan 5 Ahmad Yani kevyttä fregattia, jotka ovat olleet käytössä 60-luvulta lähtien. Erittäin tehokkaat ja monipuoliset, uudet Indonesian fregatit, joiden paino on 2400 tonnia ja pituus 105 m, on varustettu 76 mm:n tykillä, kahdella kauko-ohjattavalla 2 mm:n tykillä, CIWS:llä Millenium, sekä 20 Mica VL -ilmatorjuntaohjusta, 16 MM8 Exocets -laivojen torjuntaohjusta ja 40 kolminkertaista torpedoputkea. Ne on myös varustettu erilaisilla edistyneillä havaitsemisjärjestelmillä, Thales Netherlandsin SMART-S-tutkalla sekä KingKlip- (runko) ja Captas 2 (muuttuva syvyys) kaikuluotainsarja, joka tarjoaa aluksille sukellusveneiden vastaisia ​​sodankäyntiominaisuuksia. helikopteri Panther kyydissä.

Malesia


Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Logo Metadefense 93x93 2 Constructions Navales militaires | Contrats et Appels d'offre Défense | Fait accompli

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

1 KOMMENTTI

Kommentit on suljettu.

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit