Yhdysvaltain laivaston MQ-25 Stingray drone tekee ensimmäisen lennon

- Mainonta -

Boeing ilmoitti 20. syyskuuta, että upotettu stealth drone MQ-25 Stingray oli tehnyt ensimmäisen lennon Saint-Louisin lentokentällä, jossa laitetta kehitetään.

Tämä drooni, joka on tarkoitettu käytettäväksi Yhdysvaltain laivaston lentotukialuksilla, on erikoistunut lennon aikana tapahtuviin tankkaustoimintoihin lähellä toiminta-alueita ja lisää merkittävästi toiminta-aluetta ja autonomiaa F/A18 E/F Super Hornetin ja F-35C:n tavoitteissa. Lightning II, joka varustaa Yhdysvaltain laivaston lentokoneeseen tulevia ryhmiä tulevina vuosina.

Uusien laivantorjuntaohjusten kehittämisen myötä, joiden kantama ja tarkkuudet ovat lisääntyneet, lentotukialukset pakotetaan nyt ja lähitulevaisuudessa toimimaan suuremmilla etäisyyksillä vaikutusalueista.

- Mainonta -

Lentoyhtiöryhmän muodostavat lentokoneet suunniteltiin ja optimoitiin kuitenkin siten, että niiden toimintasäde on 750–1 000 kilometriä, mikä vaikuttaa tällä hetkellä riittämättömältä toteutettavia varotoimia silmällä pitäen.


LOGO meta Defense 70 Sotilaallinen suunnittelu ja suunnitelmat | Arkisto | Viestintä- ja puolustusverkot

75 % tästä artikkelista on vielä lukematta,
Tilaa päästäksesi siihen!

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 6,90 €.

- Mainonta -

Uutiskirjeen tilaus

Rekisteröidy Meta-Defense-uutiskirje vastaanottaa
uusimmat muotiartikkelit päivittäin tai viikoittain

- Mainonta -

Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit