Venäjän joukot testaavat ensimmäisen lentokoneprikaatinsa

Perinteisesti ilmavoimissa käytetään venäläisiä kuljetus- ja taisteluhelikoptereita, jotka seuraavat joukkojen tasolla maavoimia. Jos tämä organisaatio tarjoaa suurta joustavuutta komennolle resurssien järjestämisessä, se luo myös hankalia ja hidastuneita nopeiden joukkojen, kuten laskuvarjojoukkojen, käyttöönottoa. Tämän vuoden alussa aloitetun laskuvarjojoukkojen uudistuksen yhteydessä pääesikunta päätti kokeilla uutta organisaatiota, joka on lentokoneiden prikaati, joka koostuu lentokoneiden liikkeisiin erikoistuneesta laskuvarjo-prikaatista, ja 5 helikopterilentäjää, jotka, jos ne pysyvät orgaanisesti ilmavoimista riippuvaisina, toimivat nyt prikaatin tasolla.

mI 8 VDV Puolustusuutiset | Venäjän federaatio | taisteluhelikopterit
Mi-8/17 on Venäjän ilmavoimien työhevonen. Se voi kuljettaa jopa 32 aseistettua sotilasta

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Puolustusuutiset | Venäjän federaatio | Taisteluhelikopterit

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit