Etelä-Korea aloittaa K-FX-prototyypin kokoamisen

- Mainonta -

Vuonna 2001 Etelä-Korean viranomaiset laativat yhteistyössä Indonesian viranomaisten kanssa pöytäkirjan, jonka tarkoituksena on kehittää uuden sukupolven laite, jolla on paikallinen tulevaisuus vuoteen 2030 mennessä. Tämä ohjelma, K-FX, on mobilisoinut 1200 insinööriä alusta alkaen. toimii vuonna 2001, on ottamassa strategisen askeleen, koska ensimmäisen prototyypin kokoaminen alkaa ennen lokakuun loppua, ja ensimmäisen lennon odotetaan saapuvan 2021.

Vaikka hektinen, K-FX-ohjelma osoittaa päättäväisyyttäEtelä-Korealla on kehittää oma puolustus - autonomisen ja kilpailukykyisen puolustusteollisuuden kautta ilmailualalla, kuten se tekimerivoimien verkkotunnus et maa-aseet. Kaksimoottoriset lentokoneet, joissa on 13 tonnia tyhjää ja 25 tonnia lastattuna, K-FX on hävittäjä, joka kehittyy viidennen sukupolven reunan välillä ja on tarkoitettu korvaamaan aluksi edelleen käytössä olevat F5 Phantom ja F4 Tiger. palvelu Etelä-Korean ilmavoimissa.


LOGO meta Defense 70 Puolustusuutiset | Hävittäjälentokone | Sotilaslentokoneiden rakentaminen

Tämä artikkeli on tarkoitettu vain tilaajille

- Mainonta -

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
kaikki artikkelit ilman mainoksia, alkaen 1,99 €.


Uutiskirjeen tilaus

Rekisteröidy Meta-Defense-uutiskirje vastaanottaa
uusimmat muotiartikkelit päivittäin tai viikoittain

- Mainonta -

Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit