Peking liitti hänen puheensa Taiwanista

Pekingin Xiangshan-foorumin vihkimisen yhteydessä Kiinan kansantasavallan puolustusministeri Wei Fenghe piti vahvan puheen maan tahdosta palauttaa yhtenäisyytensä ja palauttaa Taiwan takaisin. "kotimaassa", kuten hän oli jo tehnyt Shangri-la-kokouksissa kesäkuussa. Hänen mukaansa ja kuten vuonna XNUMX perustettiin uusi kiinalainen valkoinen kirja, kaikki ulkoiset aloitteet, jotka tähtäävät "separatistien" tukemiseen, vain pahentavat tilannetta ja poistavat rauhanomaisen ratkaisun mahdollisuudet väistämättömältä historialta. "Emme voi menettää senttiäkään esi-isiemme testamentoimasta alueesta", hän sanoi ja vaati jälleen, että Taiwan oli kansan Kiinan sisäinen asia ja että se ei siedä ulkopuolinen häiriö.

Tämä puhe ei ole mitään uutta; Peking on toistanut sitä yhä uudelleen kymmenen vuoden ajan ja varsinkin Xi Jinpingin valtaan tulemisen jälkeen, joka on tehnyt Taiwanin paluusta kansalliseen kokoonpanoon yhden poliittisen toimintansa vahvista merkistä. Huolimatta Kiinan viranomaisten yhä vahvemmista ilmoituksista, tilanne on tuskin muuttunut Pekingissä tässä asiassa, päinvastoin!

Tyyppi 002 telakoituna analysoi puolustusta | Puolustusalan institutionaalinen viestintä | Korkean intensiteetin sota
Kiinan merivoimat vahvistuvat nopeasti, etenkin merivoimien lentokentällä. Täällä ilma-aluksen tyyppi 002, ensimmäinen tyyppinen alus, joka on täysin suunniteltu ja rakennettu Kiinassa

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Puolustusanalyysi | Puolustusalan institutionaalinen viestintä | Korkean intensiteetin sodankäynti

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit