Kiina työskentelee varkauden alla olevaa dronia, joka kuljettaa 22 tonnia

Messuilla esitelty malli ei ole ohjelma. Kiinassa kuitenkin usein esiintyy ohjelmia, joista myöhemmin tulee todellisuutta. Xi'anin siviili- ja sotatarviketeknologianäyttelyn yhteydessä Zhong Tian Guide Control Technology Co Ltd esitteli FL2-dronin malli, laite, jolla on ulkonäkö lentävällä siipillä, joka on varustettu vinoilla stabilointiaineilla, esittäen varkain kuljetusdroonina. Esitettyjen tietojen mukaan FL-2, joka on tällä hetkellä vasta suunnitteluvaiheessa, suunnitellaan siten, että sen lentoonlähtöpaino on 22 tonnia, toiminta-alue 7000 km, katto 15.000 2 m ja korkea äänenvoimakkuus nopeus, XNUMX turbomoottorin kuljettamana.


Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Puolustusuutiset | Taisteludroneja | Sotilaalliset droonit ja robotiikka

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

1 KOMMENTTI

Kommentit on suljettu.

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit