Auringon droonit, ilmalaivat, mikro-satelliitit: Nämä tekniikat satelliittien menetyksen voittamiseksi

Italialainen ilmailu- ja puolustusalan konserni Leonardo on ilmoittanut sijoittaneensa amerikkalais-espanjalaiseen yritykseen Skydweller Aero Inc, joka on erikoistunut aurinkopaneelien suunnitteluun ensimmäisen suunnittelusta aurinkoenergialla varustettu droni, joka pystyy kuljettamaan merkittävän kuorman tietyn ajanjakson ajan ja melkein rajattomat matkat. Tämän tekniikan monien etujen joukossa Leonardo korostaa roolia, joka sillä voi olla palvelujen ja infrastruktuurin palauttamisessa luonnonkatastrofin tai muun massiivisen katastrofin jälkeen ja erityisesti viestintäverkkojen tai satelliittiverkon, joka tarjoaa nykyään suuren määrän valtion ja erityisesti asevoimien toiminnan kannalta välttämättömiä palveluja. Tällä alalla on viime vuosina noussut esiin kolme pääryhmää tekniikkaa.

Solar-droonit


Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Puolustusanalyysi | ASAT | Viestintä- ja puolustusverkot

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit