Dassault ja Thales uudenaikaistavat Yhdistyneiden arabiemiirikuntien 2000-9-miraasi

Yhdistyneet arabiemiirikunnat olivat 68 tilattua yksikköä Dassaultin Mirage 2000: n tärkein vientiasiakkaita. Lisäksi laitteet toimitettiin vuosina 1998-2009 standardilla -9, joka on täysin monipuolinen standardi, joka on varustettu RDY-2 -tutkalla (kuten Kreikan 2000-5) tehokkaammin kuin -5 RDY: llä, joka varustaa Ranskan tai Taiwanin , EMTI-prosessointijärjestelmä ja laajennettu ammusten kantokyky, aina MICA-ilma-ilma-ohjuksesta Exocet-aluksentorjuntaohjeen, mukaan lukien laserohjatut pommit ja Black Shaheen -risteilyohjus (SCALP -ESIM). Joka tapauksessa Mirage 2000-9 Emirati edustaa tänään Dassaultin kevyimmän hävittäjän tehokkainta ja menestyneintä versiota.

Selon Michel Cabirol mistä latribune.fr, Dassault Aviation olisi muutama päivä sitten allekirjoittanut sopimuksen tämän laivaston uudenaikaistamisesta 200-300 miljoonan euron arvosta, ja siitä ilmoitetaan todennäköisesti Dubain lentonäyttelyssä. Show, joka alkaa sunnuntaina 17. marraskuuta. Tämän sopimuksen pääpiirteet eivät ole vielä tiedossa, eivätkä vaadita lisäsopimuksia muiden toimijoiden kanssa, kuten Thales (Radar RDY-2), Safran (Turboreacteur M53) tai MBDA (MICA NG ohjus, SCALP). ).


Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Puolustusuutiset | Hävittäjälentokone | Sotilaslentokoneiden rakentaminen

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit