Ranska tarjoaa "Pack Rafale » Kolumbiaan

Ranska tarjoaa paketin Rafale täydentää Kolumbian viranomaisia ​​voittaakseen Lockheed-Martinin voimakkaan kilpailun.

Kolumbian ilmavoimat käynnistivät 2 vuotta sitten prosessin vaihtaakseen Israelista 80-luvulla hankitut Kfir-taistelukoneet. Tähän mennessä Bogotá oli hyväksynyt 3 tarjousta, nimittäin Typhoon Eurofighterilta, Gripen NG Saabilta ja F-16 Block 70 lyömättömältä Lockheed-Martinilta.

Mutta Pariisi näyttää nyt ottaneen käyttöön keinot pakottaa itsensä tähän amerikkalaisen kilpailun kanssa Rafale Dassaultista. Todellakin mukaan infodefense.com -sivustolla, Ranska olisi ehdottanut noin 12 lentokoneeseen perustuvaa tarjousta Rafale, jonka sivusto tunnistaa nimellä F3, mutta todennäköisemmin F3R, joka sisältää maailmanlaajuisen rahoitustarjouksen ja "ITAR-vapaa" teknologian siirto, toisin sanoen riippumaton amerikkalaisesta ITAR-lainsäädännöstä, jonka tiedämme olevan nykyään hyvin rajoittava.

Tämä tarjous on lisäksi sijoitettu oikeaan aikaan, koska viranomaiset, kuten Kolumbian erikoismediat, epäilevät kolmea olemassa olevaa tarjousta.

Näin ollen kestävyys Typhoon Tempest- ja FCAS-ohjelmien ja niiden aiheuttamien kustannusten vuoksi. Gripenin mukana tulee myös houkutteleva yleinen rahoitustarjous, mikä tekee siitä Kolumbian viranomaisten suosiman ehdokkaan toistaiseksi.


Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Fighter Aviation | Kolumbia | Sotilaslentokoneiden rakentaminen

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit