Amerikkalainen lisätty visuaalinen avustusjärjestelmä otetaan käyttöön vuoden 2021 lopussa

Vaikka kuulemmekin siitä vähemmän kuin hypersonic-ohjuksista tai salaperäisistä lentokoneista ja droneista, Yhdysvaltain armeijan Integrated Visual Augmented System (IVAS) lupaa muuttaa perusteellisesti maayhteistyön ilmettä tulevina vuosina. Microsoftin kehittämä Hololens 2 -teknologiaan perustuva IVAS on yhdistettynä silmälasien muodossa, ja se tarjoaa käyttäjälleen huomattavan määrän ominaisuuksia, jotka vaihtelevat pimeänäöstä kohteen tunnistamiseen, kohteen nimeämiseen ja maantieteelliseen sijaintiin, puhumattakaan erilaisista viestintäpalveluista. ja tärkeät lisätyn todellisuuden koulutustoiminnot. Kuin Ranskalainen SCORPION-ohjelma ou Venäjän ratnik, IVAS osallistuu tehokkaampien laitteiden, vaan "lisättyjen hävittäjien" luomiseen ja integroi samalla yhdeksi työkaluksi ja yhdeksi käyttöliittymäksi, mikä nykyään vaatii useita laitteita, joista jokaisella on omat logistiset ja toiminnalliset rajoitteensa.

IVAS:n kehittämiseen Microsoft tuo "Soldier-centric" -lähestymistavan, kuten "käyttäjäkeskeisen" kehityksen, mikä asettaa käyttäjän kehitysprosessin ytimeen, innovatiivinen, ellei vallankumouksellinen lähestymistapa IT-alalla. Redmondin yritys ei todellakaan ole valinnut, kuten usein tapahtuu, saada tukea asiantuntijoilta, jotka edustavat tarpeita koko kehitysprosessin ajan, vaan se kohtaa järjestelmällisesti laitteistonsa useiden mahdollisten käyttäjien kanssa, kuten Yhdysvaltain armeijasta ja kansalliskaartista. , ja erikoisjoukot, jotta ei aiheuteta käyttäjän harhaa, kuten perinteisessä menetelmässä usein tapahtuu.

STP IVAS Yhdysvaltain armeijan puolustusuutiset | Viestintä- ja puolustusverkot | Yhteistyöllinen sitoutuminen
STP:n avulla IVAS-ohjelma voi kerätä erittäin hyödyllistä tietoa järjestelmän tulevista käyttäjistä

Tätä varten hän järjestää Soldiers Touch Point tai STP, ohjelmaan kuulumattomien sotilaiden mahdollisuus kokeilla työkaluja etenemisen käsitteen ulkopuolella ja antaa välittömiä vaikutelmiaan, tunteitaan ja suosituksiaan ilman suodattimia. Näiden STP-vaiheiden aikana Microsoft on jo pystynyt palauttamaan IVAS:n kenttäkäyttöä 3200 XNUMX tuntia, mikä tarjoaa erittäin arvokasta tietoa laitteiden rajoituksista, odotuksista ja mahdollisuuksista.

Kehittämättä on kuitenkin vielä monia hankkeita IVAS-laitteiden saattamiseksi käyttövalmiiksi kentällä. Niiden joukossa verkkokalvon käyttöliittymän kehittäminen, jonka avulla käyttäjä voi ohjata laitteitaan silmän liikkeellä ilman ääntä tai raajojen liikkeitä, jotka voivat paljastaa heidän läsnäolonsa ja siten saattaa heidät vaaraan. Liitettävyysnäkökohtia on myös vahvistettava, jotta ne voisivat kehittyä voimakkaasti juuttuneessa ympäristössä tai kyberhyökkäyksiä vastaan, samoin kuin itse laitteet, jotta ne kestäisivät voimakkaan käsittelyn, jota käyttäjät aiheuttavat IVAS:lle kentällä.

IVASinterface Defense News | Viestintä- ja puolustusverkot | Yhteistyöllinen sitoutuminen
IVAS tarjoaa useita ominaisuuksia, kuten pimeänäön, kohteiden ja liittolaisten sijainnin ja tunnistamisen

Vaikka IVAS on ensisijaisesti suunniteltu operatiiviseen kenttäkäyttöön, sen voimaharjoittelumahdollisuuksia ei ole unohdettu. Lisätyn todellisuuden järjestelmän ja sitä ohjaavan tekoälyn käytön ansiosta on itse asiassa mahdollista luoda realistisia ja edistyksellisiä koulutusympäristöjä.

IVAS-ohjelma on integroitu kuudenteen pilariin, "Sotilaskuolema"-pilariin. Yhdysvaltain armeijan kuuluisa "Big 6" -ohjelma valvoo nykyistä modernisointityötä, esimerkiksi Future Vertical Lift -ohjelmalla taistelu- ja ohjaushelikopterien korvaamiseksi ja Long Range Precision Fire -ohjelmalla tykistöjärjestelmien kehittämiseksi. Sen on määrä ottaa käyttöön vuoden 2021 lopussa.

Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit