Venäjän joukot saavat päivitetyt versiot panssaroiduista ajoneuvoistaan

2000-luvun lopusta lähtien Venäjän puolustusteollisuus on sitoutunut suunnittelemaan uuden sukupolven panssaroituja taisteluajoneuvoja, joita edustaa Armata-perheen tai Kurganet-25- tai Bumerang-jalkaväen taistelut ja henkilökuljettajat. Sotilasviranomaiset ovat tietoisia rajallisista resursseistaan, mutta päättäneet palauttaa edut Naton joukkoihin nähden, joita pidetään vihollisina Venäjän puolustusopissa. Neuvostoliiton ajalta periytyneet panssaroidut ajoneuvot sen sijaan, että koonneet joukkojaan suhteessa uuteen tekniikkaan, paljon kalliimpaa, kuten eurooppalaiset tekivät. Itse asiassa Moskova on alkanut modernisoida suurta määrää panssaroituja ajoneuvojaan pidentääkseen niiden käyttöikää ja toimintatehokkuutta vuoden 2030 jälkeen, jolloin uudet panssarisukupolvet voivat aloittaa palvelun asteittain.

Perinteisesti Venäjän joukot käyttävät erittäin paljon erilaisia ​​ajoneuvoja, joita on saatavana useina muunnelmina, mikä vaikeuttaa maan sotilaallisen voiman täydellistä ymmärtämistä. Tietyt suuret panssaroidut perheet edustavat kuitenkin nykyään suurinta osaa Venäjän panssaroiduista taistelujoukoista.

T72-B3M-taistelutankki

Suunniteltu 60-luvun lopulla, T72 on nykyään Venäjän joukkojen tärkein taistelusäiliö, jossa on käytössä yli 2300 yksikköä. Uudistettu versio, T72B3M, aloitti toimituksen vuonna 2017, ja se siirtyi B3-versiolle, joka on tähän mennessä toimittanut yli 1600 yksikköä. B3M on 45 tonnin säiliö, joka on varustettu itselataavalla 125 mm: n 2A46M5-aseella.

T72B3M on nykyään tärkein Venäjän joukkojen käyttämä moderni taistelupanssari Tykistö | MBT-panssarivaunut | Kevyet panssarivaunut ja panssaroitu tiedustelu
T72B3M on keskellä Venäjän joukkojen nykyaikaistamisstrategiaa

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa.

Meta-Defense täyttää 5 vuotta!

LOGO meta Defense 114 Tykistö | MBT-panssarivaunut | Kevyet panssarivaunut ja panssaroitu tiedustelu

- 20% Classic- tai Premium-tilauksellasi koodi Metanniv24, jusqu'au vain 21. toukokuuta !

Tarjous voimassa 10.-21. uuden Classic- tai Premium-, vuosi- tai viikkotilauksen verkkotilaukselle Meta-Defense-verkkosivustolla.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit