Aikooko Venäjä hallita länsimaiset laivastot Tsirkon-ohjuksella?

Tass-virasto vetoaa Luoteisen liittovaltion puolustuspiirin lähellä oleviin lähteisiin, että Venäjä jatkaa uusi testi 3M22 Tsirkon hypersonic anti-ship ohjuksesta, ja tämä ennen vuoden loppua. Useat Venäjän virkamiesten lausunnot, mukaan lukien Vladimir Putin, Tsirkon-ohjus varustetaan pian Gremyashchiy-korvetit du 20385-projekti, Udaloy-hävittäjät modernisoinnin jälkeen (esimerkki on nykyaikaistettava hävittäjä marsalkka Shaposhnikov) sekä projektin 949-A Anteyn sukellusveneet. Itse asiassa suunniteltu siten, että se voidaan käynnistää sama siilo kuin mitä käytettiin 3M54 Kalibrin pitkän kantaman risteilyohjuksien ampumiseen et les P800 Onyx-ylikuoriset laivanvastaiset ohjukset, Tsirkon voisi potentiaalisesti varustaa erittäin suuri määrä Venäjän merivoimien yksiköitä, Buyan-M-kevyestä korvetista aina 636.3: n parannettuun Kilo-projektin sukellusveneeseen kautta fregatit 22350 amiraali Gorshkov ja nykyaikaistettavien alusten lukumäärä. Tietäen tämän tekniikan tarjoamasta edusta, Moskova on myös ilmoittanut ohjeen lyhennetyn version, "mini-tsirkonin", kehittäminen, joka voidaan toteuttaa ohjattujen ohjusten partioaluksilla sekä Su-57: n kaltaisilla lentokoneilla.

3M22 Tsirkon ei kuitenkaan ole laivojen vastainen ohjus, joka on yksinkertaisesti tehokkaampi kuin edeltäjänsä P800 Onyx. Ohjuksen kantama on 1000 km ja nopeus Mach 9, joten se pystyy tarjoamaan merkittävän taktisen edun Venäjän laivaston aluksille länsimaisia ​​kollegoitaan, kuten Kinzhal hypersonic ilma-maa taisteluohjus. Itse asiassa Tsirkon on käytännössä immuuni kaikilta länsivoimien käytössä olevilta ohjustentorjunnilta aina ohjusten ohjuksista CIWS-järjestelmiin, koska sen nopeus ylittää huomattavasti suurimmat sieppausnopeudet, joille järjestelmät puolustus on suunniteltu. Lisäksi tämä erittäin suuri nopeus lyhentää kohteen tai sen saattajan reaktioaikaa siinä määrin, että länsimaisilla aluksilla käytössä olevat sitoutumismenettelyt eivät toistaiseksi ole riittävät vastaamaan tähän uhkaan. Lopuksi sen kantama ylittää huomattavasti kaikkien lännessä käytössä olevien laivojen vastaisten ohjusten enimmäiskantaman.

DF26-ohjuspuolustusanalyysi | Yliääniset aseet ja ohjukset | Venäjän federaatio
Kiinan DF26-alusten vastainen ballistinen ohjus nähdään myös suurena uhkana amerikkalaisille pääomalaivoille, erityisesti lentokoneille

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa.

Meta-Defense täyttää 5 vuotta!

LOGO meta Defense 114 analysoi puolustusta | Yliääniset aseet ja ohjukset | Venäjän federaatio

- 20% Classic- tai Premium-tilauksellasi koodi Metanniv24, jusqu'au vain 21. toukokuuta !

Tarjous voimassa 10.-21. uuden Classic- tai Premium-, vuosi- tai viikkotilauksen verkkotilaukselle Meta-Defense-verkkosivustolla.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit