Voimmeko sulauttaa FCAS- ja Tempest-ohjelmat yhdeksi eurooppalaiseksi ohjelmaan?

- Mainonta -

jälkeen Thalesin toimitusjohtajan patrice Cainein vetoomus, se on käännekohta Airbusin toimitusjohtaja Guillaume Faury vaatii ohjelmien yhteensovittamista Saksan, Espanjan ja Ranskan yhdistävä FCAS ja Yhdistyneen kuningaskunnan johtama TEMPEST-ohjelma Italian ja Ruotsin tuella. Mutta onko lähentyminen tarkoituksenmukainen vai onko se mahdollista, kun otetaan huomioon kaksi eurooppalaista ohjelmaa?

Opetuksia menneisyydestä

80-luvun lopulla ja 90-luvun alussa Eurooppa onnistui kehittämään kolme hävittäjälentokoneohjelmaa, Rafale Ranskalaiset, ruotsalaiset Gripenit ja Typhoon Saksa, Italia, Espanja ja Yhdistynyt kuningaskunta. Nämä kolme laitetta ovat käyneet armottoman kauppasodan vuosien ajan, syöväten valmistajien katteita ja rajoittaen vientiohjelmien voittoja saavuttamaan teollisia kynnysarvoja, mikä mahdollistaa mittakaavaetujen suunnittelun, valmistuksen, käytön ja kehityksen osalta.

Rafale Typhoon Saksa | Puolustusanalyysi | Hävittäjälentokoneita
Rafale et Typhoon ovat kaksi eurooppalaista laitetta suorituskyvyn ja näkökohtien suhteen hyvin lähellä toisiaan

LOGO meta Defense 70 Saksa | Puolustusanalyysi | Hävittäjälentokoneita

Tämä artikkeli on tarkoitettu vain tilaajille

- Mainonta -

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
kaikki artikkelit ilman mainoksia, alkaen 1,99 €.


Uutiskirjeen tilaus

Rekisteröidy Meta-Defense-uutiskirje vastaanottaa
uusimmat muotiartikkelit päivittäin tai viikoittain

- Mainonta -

Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit